Haber Girişi : 10 Ekim 2023 17:38

10 Ekim Bugün Pendik’te Ne Var Ne Yok?

10 Ekim Bugün Pendik’te Ne Var Ne Yok?

Siz de Pendik’in gündeminden geri kalmamak ve her şeyi bir arada görmek istiyorsanız, “Pendik’te Ne Var Ne Yok?” platformuna bir göz atmanız yeterli!

Aralık 2023 P S Ç P C C P  123 45678910 11121314151617 18192021222324 25262728293031« Kas  

Pendik Basını Vali Hülya Kaya’yı Ziyaret Etti

Pendik yerel basın mensupları�Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya‘yı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

“Lise Kamp Etkinlikleri” Başladı

Pendik Belediyesinin düzenlediği ve her gün başka bir lisenin katılacağı “Lise Kamp Etkinlikleri” başladı. Etkinliğe katılan Başkan Ahmet Cin, eğitim sezonu boyunca sürecek etkinliğin hayırlı olmasını dileyerek öğrencilerle futbol ve basketbol oynadı.

HER GÜN ZAM OLUR MU YAA

Şu sözler mevcut durumu karikatürüze ediyor: “Bugün fiyatlarımız biraz pahalı ama yarınkinden daha ucuz…”

DENİZ SEVİMSAVUR MUHTAR ADAYLIĞINI AÇIKLADI

İlçemizde özellikle sanat camiasının yakından tanıdığı Deniz Sevimsavur, Doğu Mahallesi’nden muhtar adayı olduğunu açıkladı.

TEM Otoyolu’nda Kaza: 2 Kişi Yaralandı

Pendik, TEM Otoyolu’nda otomobillerin çarpışması meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.

Yüksek Borç ve Faiz Oranları ABD’yi Kaygılandırıyor

ABD hükümetinin sürekli bütçe açığı ve artan borçları, faiz oranlarının yıllarca dip seviyede olduğu bir dönemde Wall Street’in endişeleri listesinde en alt sıralarda yer alıyordu. Ancak borçlanma maliyetleri o kadar keskin bir şekilde yükseldi ki, birçok yatırımcı ve ekonomistin, ABD’nin büyük borç yükünün daha az sürdürülebilir olabileceğine dair endişelenmesine neden oluyor.

1930 Pendik Lisesi

Eski okullarımız, birçok kişi için unutulmaz anılarla dolu yerlerdir. Okul yılları, çocukluk ve gençlik döneminin en önemli zamanlarından biridir ve bu yılların büyük bir kısmı okulda geçer. Her insanın hayatında özel bir yeri olan eski okullarımız, çocukluk ve gençlik yıllarımızın önemli bir parçasını oluşturur. Bu okullarda öğrenirken aynı zamanda dostluklar kurar, unutulmaz anılar biriktiririz.