Haber Girişi : 16 Mart 2023 16:59

16 Mart Bugün Pendik’te Ne Var Ne Yok?

16 Mart Bugün Pendik’te Ne Var Ne Yok?

Pendik’te kaza yaptıktan sonra kaçan sürücü kovalamaca sonucu yakalandı

Pendik’te kaza yaptıktan sonra kaçan sürücü polis ekiplerince gözaltına alındı. Erhan Y, 41 J 4293 plakalı midibüsüyle, D-100 karayolu Pendik mevkisinde, bazı araçlara çarptıktan sonra kaçtı. Polis ekiplerinin peşine düştüğü Erhan Y, D-100 Karayolu Okmeydanı mevkisinde polisler tarafından durdurulmak istendi.

PENTUZGÜMDER’den Kadınlara İstihdam ve Aile Bütçesine Katkı

Pendik Tuzla Gümüşhaneliler Derneği (PENTUZGÜMDERBaşkanı Sinan Terzi gazetemize dernek çalışmaları ile ilgili bilgi verdi.

Terzi yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Yönetim olarak seçildiğimiz günden beri derneğimizi temsilde farklı vizyon ve icraatlarla her kesimi ilgilendiren alanlarda program ortaya koymaya gayret etmekteyiz. ‘Siz İsteyin Biz Yapalım’ sloganıyla yola çıktık ve bu minvalde de çalışmalarımızı şekillendirmeye gayret ediyoruz.

İstanbul’da yasa dışı silah imalathanesi operasyonunda 2 kişi tutuklandı

İstanbul’da yasa dışı silah imalathanesi operasyonunda gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı.

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Pendik’te bazı kişilerin yasa dışı silah imal edip, ticaretini yaptığını belirledi.

Odessa’ya jeneratör ve otobüs yardımları İBB Meclisi’nde onaylandı

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi’nde, kardeş şehir olan Ukrayna’nın Odessa Belediyesine savaş ve olağanüstü koşullar nedeniyle 41 jeneratör ile 10 toplu taşıma otobüsünün gönderilmesine onay verildi.

LGS Mart Ayı Örnek Soru Kitapçığı Yayımlandı

Millî Eğitim Bakanlığı tarafından Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezî sınava yönelik mart ayı örnek soruları ve çözüm videoları yayımlandı.

İBB Meclisi’nde Osmanlı sultanlarının isimlerinin sokaklara verilmesi tartışıldı

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi’nde, Pendik’teki iki sokağa “Sultan Abdülhamid Han” ve “Sultan Vahdettin” isimlerinin verilmesine ilişkin CHP ve İYİ Parti grubunun “hayır” oyu kullanması tartışmaya neden oldu.

“Aralıklı oruç” ile vücudunu ramazana hazırlayanlar orucu daha rahat tutuyor

Medipol Üniversitesi Pendik Hastanesi’nden Beslenme ve Diyet Uzmanı Gizem Gençyürek Yılmaz, ramazan öncesi birçok kişinin vücudunu hazırlamak adına “aralıklı oruç” veya “uzun süreli açlık” gerektiren farklı beslenme şekillerini uyguladığını belirterek, “Bu yöntemle porsiyonlarını azaltarak ramazan orucunu daha kolay ve sağlıklı bir şekilde geçirebilirler.” ifadelerini kullandı.

Gazeteci Kubilay Öztürk AK Parti’den Aday Adayı

Yerel Hayat Gazetesi İmtiyaz Sahibi Kubilay Öztürk AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı oldu.

Prof. Dr. Celal Şengör kimdir, kaç yaşında, nereli?

Prof. Dr. Celal Şengör, Türkiye’yi sarsan deprem haberleri ardından televizyon programlarında sık sık gördüğümüz isimlerden biri. Kültür Bakanlığı’nın�Bilgi Çağı Ödülünü kazanan Celal Şengör, deprem bölgesinden gelen haberleri değerlendiriyor. Peki, Prof. Dr. Celal Şengör kimdir, kaç yaşında, nereli?

Cüneyt Arkın’ın Gerçek İsmi Nedir? İsmini Kim Verdi? Biyografisini Öğrenelim

Cüneyt Arkın veya doğum adıyla Fahrettin Cüreklibatır 7 Eylül 1937 yılı Eskişehir İstanbul doğumludur.

Türk doktor, oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen. Arkın, 1963-2021 yılları arasında 330 sinema filmi, dizi ve tiyatro oyununda rol aldı.