Haber Girişi : 17 Mart 2023 16:38

17 Mart Bugün Pendik’te Ne Var Ne Yok?

17 Mart Bugün Pendik’te Ne Var Ne Yok?

Pendik’te bir kamyon alev alev yandı!

Pendik’te boş bir arazide park halinde bulunan kamyon alevlere teslim oldu. İtfaiye ekipleri tarafından yangın söndürülürken, kamyonun yandığı anlar vatandaşın cep telefonu kameralarına yansıdı.

Pendik’te Kavakpınar Mahallesi, Abdi İpekçi Caddesi üzerinde bulunan boş arazide park halinde olan bir kamyonda saat 06.30 sıralarında henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Alevler kısa sürede kamyonun kupa kısmını kapladı.

Ayrı yaşadığı eşinin hamile olduğunu öğrenince ortalığı birbirine kattı

İstanbul’da Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ait midibüsle çok sayıda araca çarparak ortalığı birbirine katan Erhan Yöndemir’in ayrı yaşadığı eşinin hamile olduğunu öğrenince yanına gitmek için yola çıktığı belirlendi.

Pendik’te alkollü halde araç kullanırken yakalanan sürücü gözaltına alındı

Pendik’te alkollü şekilde otomobil kullanırken denetime takılan sürücü kaçmaya çalışınca polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Olay, geçtiğimiz günlerde Pendik’te meydana geldi. Edinilen bilgiye göre polis ekipleri D-100 karayolu yan yolda denetime başladı. Denetime alkollü yakalanan bir otomobil sürücüsü polis ekiplerini fark edince kaçmaya çalıştı. Polis ekipleri otomobilin önüne keserek sürücüyü gözaltına aldı.

Deprem bölgesi için“Askıda Erzak” Kampanyası

Pendik Belediyesi, deprem bölgesindeki vatandaşlarımız için yardım çalışmalarına devam ediyor. Deprem bölgesine gönderilmek üzere vatandaşların ihtiyaç malzemeleri koyabilecekleri “Askıda Erzak” Kampanyası ilçe genelindeki marketlerde başlatıldı.

İBB Meclisi’nden riskli yapılar için önemli karar: Kira düzenlemesi ve sıfır faizli kredi onaylandı

İnce: “Memleketimizi derin ve sağır kutuplaşmadan çıkaracağız”

İnce, toplumsal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Memleketimizi derin ve sağır kutuplaşmadan çıkaracağız. İyiler bir tarafta, kötüler diğer tarafta toplanmış değil. Her iki tarafın da iyileri ve kötüleri var. Hedefimiz, makul çoğunluğu oluşturan iyilere ulaşmaktır. Barışmalıyız, büyümeliyiz ve adil bir şekilde bölüşmeliyiz. Gençler bütün ümidim sizdedir.” sözlerine yer verdi.

Pendik’te kaza yaptıktan sonra kaçan sürücü kovalamaca sonucu yakalandı

Pendik’te kaza yaptıktan sonra kaçan sürücü polis ekiplerince gözaltına alındı. Erhan Y, 41 J 4293 plakalı midibüsüyle, D-100 karayolu Pendik mevkisinde, bazı araçlara çarptıktan sonra kaçtı. Polis ekiplerinin peşine düştüğü Erhan Y, D-100 Karayolu Okmeydanı mevkisinde polisler tarafından durdurulmak istendi.

PENTUZGÜMDER’den Kadınlara İstihdam ve Aile Bütçesine Katkı

Pendik Tuzla Gümüşhaneliler Derneği (PENTUZGÜMDERBaşkanı Sinan Terzi gazetemize dernek çalışmaları ile ilgili bilgi verdi.

Terzi yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Yönetim olarak seçildiğimiz günden beri derneğimizi temsilde farklı vizyon ve icraatlarla her kesimi ilgilendiren alanlarda program ortaya koymaya gayret etmekteyiz. ‘Siz İsteyin Biz Yapalım’ sloganıyla yola çıktık ve bu minvalde de çalışmalarımızı şekillendirmeye gayret ediyoruz.

İstanbul’da yasa dışı silah imalathanesi operasyonunda 2 kişi tutuklandı

İstanbul’da yasa dışı silah imalathanesi operasyonunda gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı.

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Pendik’te bazı kişilerin yasa dışı silah imal edip, ticaretini yaptığını belirledi.

Odessa’ya jeneratör ve otobüs yardımları İBB Meclisi’nde onaylandı

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi’nde, kardeş şehir olan Ukrayna’nın Odessa Belediyesine savaş ve olağanüstü koşullar nedeniyle 41 jeneratör ile 10 toplu taşıma otobüsünün gönderilmesine onay verildi.

Depremde yıkılan tarihi İhsaniye Camisi için kurtarma çalışması başlatıldı

6 Şubat’taki Pazarcık ve Elbistan merkezli depremlerde Antakya ilçesindeki İhsaniye Camisi tamamen yıkıldı. Afet Bölgesi Kazı Başkanlığı, İhsaniye Camisi’nde kurtarma çalışması başlattı.

İhsaniye Camisi: Osmanlı döneminde 16. yüzyılın sonlarına doğru inşa edilen ve önünde üç kemer gözlü son cemaat yeri bulunan tek kubbeli tarihi cami.

LGS Mart Ayı Örnek Soru Kitapçığı Yayımlandı

Millî Eğitim Bakanlığı tarafından Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezî sınava yönelik mart ayı örnek soruları ve çözüm videoları yayımlandı.

Beren Saat Kimdir? Kişisel Hayatı, Kariyeri Nedir?

Beren Saat 26 Şubat 1984, Ankara doğumludur. Türk sinema, dizi oyuncusu ve seslendirme sanatçısı. Başkent Üniversitesi’ne gittiği dönemde katıldığı Türkiye’nin Yıldızları yarışmasında ikinci olarak Tomris Giritlioğlu’nun dikkatini çekti ve böylece profesyonel oyunculuğa başladı.

Nuri Bilge Ceylan Kimdir? Ödülleri ve Kariyeri Nedir?

Nuri Bilge Ceylan 26 Ocak 1959, İstanbul’da doğmuş, Türk yönetmen, senarist ve fotoğrafçıdır.

1997 yılından itibaren çektiği uzun metrajlı filmler ile birçok ödül kazanmış ve uluslararası alanda tanınmıştır. Kış Uykusu filmi 2014 Cannes Film Festivali’nde Altın Palmiye Ödülü kazanmış ve sinema tarihinde bu ödülü kazanan ikinci Türk filmi olmuştur. Yönetmenin beş filmi En İyi Uluslararası Film Akademi Ödülü için Türkiye’nin adayı olarak seçilmiştir.

Pendik Çarşı | Evleriniz Depreme Dayanıklı Mı? | Sokak Röportajları