Haber Girişi : 18 Eylül 2023 13:36

18 Eylül Bugün Pendik’te Ne Var Ne Yok?

18 Eylül Bugün Pendik’te Ne Var Ne Yok?

Siz de Pendik’in gündeminden geri kalmamak ve her şeyi bir arada görmek istiyorsanız, “Pendik’te Ne Var Ne Yok?” platformuna bir göz atmanız yeterli!

Aralık 2023 P S Ç P C C P  123 45678910 11121314151617 18192021222324 25262728293031« Kas  

Pendik’te sokak ortasında anne oğul kavgası 

Pendik’te anne oğul arasında çıkan kavga cep telefonu kamerasına yansıdı. Sokak ortasında yaşanan tartışmada küfürler ve hakaretler havada uçuştu.

Pendik’te Düğün Salonu Önünde Park Kavgası: 4 Yaralı

Pendik’te bir düğün salonunun önünde çıkan park tartışması kavgaya dönüştü. Kavgada bıçaklar da kullanıldı ve 4 kişi yaralandı. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi ve yaralılar hastaneye kaldırıldı. İnceleme başlatıldı.

MHP Pendik İlçe Yönetimi, Aytekin Yılmaz’ı Ziyaret Etti

MHP Pendik İlçe Başkanı Kerim Kaya ve yönetimi; yeni eğitim-öğretim yılında, çocukların geleceği için çalışan öğretmenlere ve Milli Eğitim camiasına destek vermek adına Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürü Aytekin Yılmaz’ı ziyaret ettiler.

Çevre Gönüllüleri “Dünya Çevre Günü’nde Buluştu

Pendik Belediyesi, çevre gönüllülerini bu kez “Dünya Çevre Günü”nde buluşturdu. Gönüllüler Aydos Ormanı ve Ömerli Barajı kenarında onlarca poşet çöp topladı. Özellikle Aydos Ormanı’nda toplanan çöp miktarı dikkat çekti.

600 Enstrüman, 95 Ülke Pendik’te Sergilendi

Pendik Belediyesi, Uluslararası 18. Geleneksel Sanatçılar Buluşması’nı törenle açtı. Sergi alanında yerli sanatçıların yanı sıra Kosova, Tunus, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Ukrayna, Bulgaristan, Kırgızistan, Özbekistan ve Ürdün’den de ustalar eserlerini sergiliyor.

Dünya Müzik Enstrümanları Sergisi Başladı

Pendik Belediyesi “Dünya Müzik Enstrümanları Sergisi” ile 600’den fazla enstrümanı meraklısı ile buluşturuyor.

AK Parti Pendik İlçe Başkanı Özer Sarıkaya Görevi Törenle Devraldı

AK Parti Pendik İlçe Başkanlığı’na atanan Özer Sarıkaya, ilçe binasında düzenlenen devir teslim töreniyle görevi devraldı. 

Edebiyat Tutkunlarının İstanbul’da Mutlaka Ziyaret Etmesi Gereken Müzeler

İstanbul, kendine has büyüsü ve zengin kültürel çeşitliliğiyle dünya çapında birçok gezginin hayalini süsleyen bir şehir. Özellikle bu güzel şehir; sayısız edebi esere ilham kaynağı olmuş ve birçok ünlü yazarın yaşamına ev sahipliği yapmıştır. İstanbul’da edebiyatın izlerini sürmek ve yazarların dünyasına adım atmak isteyenler için bu şehirdeki müzeler, gerçek bir arşiv niteliğindedir. İşte İstanbul’da edebiyatseverlerin mutlaka ziyaret etmesi gereken müzeler.

Tarık Balyalı, Olası İstanbul Depremine İlişkin Çarpıcı Açıklamalarda Bulundu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi CHP Grup Başkanvekili Tarık Balyalı, İstanbul’da beklenen olası depreme ilişkin mecliste sunum yaptı. Balyalı, İstanbul’da 2000 yılından önce yapılan binaların yüzde 40’ının depremde yıkılma tehlikesi taşıdığını söyledi.

MHP Pendik İlçe Yönetimi Ziyaretlerini Sürdürüyor

MHP Pendik İlçe Başkanı Kerim Kaya ve yönetimi, Pendik Devlet Hastanesi BaşhekimDr. Salih Çalık’a ve Pendik SGK Müdürü Ali Kaçmaz’a makamlarında ayrı ayrı nezaket ziyareti gerçekleştirdiler. Her iki ziyarette de tanışma faslı ile birlikte ilçe gündemine dair sohbetler edildi.