GündemHaber Girişi : 19 Mayıs 2024 14:45

19 Mayıs Pendik’te Coşkuyla Kutlandı

19 Mayıs Pendik’te Coşkuyla Kutlandı
Pendik Kaymakamlığı bünyesinde; 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 105. yıldönümü çeşitli etkinliklerle coşkuyla kutlandı. Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasının ardından Kurtköy Spor Salonu’nda kutlama töreni yapıldı.
19 Mayıs Pendik’te Coşkuyla Kutlandı

Törene; Pendik Kaymakamı Mehmet Yıldız, Garnizon Komutanı Tuğamiral Recep Erdinç Yetkin, Pendik Belediye Başkan Yardımcısı Nuri Tüzek, İlçe Millî Eğitim Müdürü Aytekin Yılmaz, Pendik İlçe Emniyet Müdürü Murat Milletsever, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama etkinlikleri; Pendik Sahil Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla başladı. Daha sonra Kurtköy Spor Salonu’nda bir kutlama programı gerçekleştirildi.

Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Dr. Mustafa Burak Sinopluoğlu’nun konuşmasıyla devam etti.





Etkinlikte; Tarık Buğra Anadolu Lisesi ve Koca Yusuf Anadolu İmam Hatip Lisesi Spor Proje Okulu öğrencileri tarafından şiir sunumu, oratoryo, koro etkinliği, folklor ve sportif gösteriler yer aldı.

Program, ilçe genelinde çeşitli dallarda dereceye giren öğrenciler için düzenlenen ödül takdim töreniyle sona erdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.