Haber Girişi : 20 Nisan 2023 15:11

20 Nisan Bugün Pendik’te Ne Var Ne Yok?

20 Nisan Bugün Pendik’te Ne Var Ne Yok?

Pendik Camileri Bayrama Hazır

Pendik Belediyesi, ilçedeki tüm camilerin iç ve dış bölümlerini dezenfekte edip iç mekanları gül suyuyla yıkayarak bayram namazına hazır hale getirdi.

Cuma günü başlayacak Ramazan Bayramı öncesi Pendik Belediyesi ekipleri camileri bayrama hazır hale getirdi. Belediye ekipleri ilçe genelindeki tüm camilerin iç ve dış bölümlerini dezenfekte etti.

ÇINARDERE SEL OLDU MURAT ŞAHİN’E AKTI

Alpi Diş Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı MHP Milletvekili Adayı Murat Şahin’in çocukluk ve ilk gençlik yıllarının geçtiği Çınardere Mahallesinde geleneksel hale getirdiği sokak iftarına; çoluk çocuk – genç – yaşlı – kadın – erkek binlerce kişi katıldı. Mahallenin merkezinde yer alan Ayazma Caddesi doldu taştı. İnsan seli Murat Şahin’in yüreğine doğru aktı.

Pendik Cumartesi Pazarı Perşembe Günü Kurulacak

Halkın ihtiyaçlarını uygun fiyata karşılayan, her taze meyve ve sebzenin bulunduğu, süs eşyasından giyim kuşama, ev eşyasından hobi ürünlerine kadar her şey bulunan semt pazarı bu hafta Perşembe günü gerçekleştirilecek.

Ramazan Bayramı mesajları ve sözleri 2023 | Resimli Ramazan Bayramı Mesajları

Bayram sevincini yaşayan vatandaşlar, kalplerinden geçen dilek ve duaları Ramazan Bayramı mesajları aracılığıyla paylaşmak istiyor. Uzakta olan yakınlarını veya ailelerini Ramazan Bayramı mesajlarıyla hatırlamak isteyenler için en güzel, kısa, uzun, anlamlı bayram mesajlarını derledik.

Pendik’te 2 kadın sürücünün yol verme kavgası şiddetle sonuçlandı

Edinilen bilgiye göre 2 kadın sürücü ters şeritli bir yolda karşı karşıya geldi. Kadın sürücüler birbirine yol vermezken 2 sürücü arasında yol verme meselesinden tartışma çıktı. Tartışma alevlenerek kavgaya dönüştü.

Pendik’te yol verme kavgasında bir kişinin silahla yaralanmasına ilişkin 2 sanığa dava açıldı

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen bölgelere gönderilmek üzere Pendik’ten yardımların yüklendiği tırın yolu kapattığı iddiasıyla çıkan kavgada bir kişiyi bacağından silahla yaraladığı gerekçesiyle tutuklanan Ömer Acıbalık ve yanındaki sanık hakkında iddianame hazırlandı.

Araçla çarpıştıktan sonra kontrolden çıkan otomobil fırına girdi!

Kaza,  Pendik Orhangazi Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Muhammet Sait hakimiyetindeki otomobil, seyir halindeki Bircan Uysal yönetimindeki otomobil ile çarpıştı. Kazanın etkisiyle Uysal yönetimindeki otomobil sokağa savrulurken, Sait hakimiyetindeki otomobil ise fırına çarparak durabildi.

EMEKLİLERE 150’ŞER BİN TL YATIRACAĞIZ (!?)

AK Parti’den İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı olan iş insanı Bülent Aydın listede aday olarak kendine yer bulamasa da, siyasi değerlendirmeleri ile çalışmalarını sürdürüyor.

Bülent Aydın gazetemize yaptığı değerlendirmede, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Seçimden sonra emeklilerin hesabına 15’er bin lira bayram ikramiyelerini yatıracağız” şeklindeki seçim vaadini eleştirerek şu sözlere yer verdi:

Kızılay Çadırında Ramazan Boyunca 2000 Kişiye İftar

Kızılay Pendik Şubesi, Pendik Belediyesi ve hayırsever iş insanları ile iş birliği içinde Kurtköy Merkeze kurulan ramazan çadırında her gün 2000 kişiye iftar yemeği veriliyor. İftar çadırı dolduktan sonra dışarıda bekleyenlere de yemek servisi yapılıyor.

584 Uyuşturucu Şüphelisi Yakalandı

İstanbul’da son 1 ayda uyuşturucu ticareti yapanlara yönelik yürütülen operasyonlar kapsamında 584 şüpheli yakalandı. Operasyonlarda yüklü miktarda uyuşturucu madde de ele geçirildi.

Pendik’te karşılıklı iki otomobilini içindeki şahıslar kurşun yağdırdı

Pendik’te karşılıklı iki otomobil içinde bulunan şahıslar birbirlerine ateş etti. Kurşunlardan bazıları işyerinin camına isabet etti. Şahsıların ateş etmesi anı güvenlik kamerasına yansıdı.

DEVA Partisi Milletvekili Adayı Elif Esen’den Gazetemize Nezaket Ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi listesinden seçime katılan İstanbul 1. Bölge 7.Sıra DEVA Partisi Milletvekili Adayı Elif Esen gazetemize bir nezaket ziyaretinde bulundu.

Elif Esen’e DEVA Partisi İlçe Başkanı Mustafa Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.

Zafer Partisi Milletvekili Adaylarından Gazetemize Nezaket Ziyareti

Zafer Partisi İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayları Kemal Aktaş ve İlker İde gazetemize bir nezaket ziyaretinde bulundular.

Deprem ve Yapı Mühendisi Kemal Aktaş Pendik Sapanbağları, Türkiye’nin en genç milletvekili adaylarından biri olan mekatronik öğrencisi İlker İde (21) ise Güzelyalı Mahallesinde ikamet etmekte.

Bakan Kurum: İlk Evim Kampanyası ile İstanbul ve Tuzla’ya 70 Bin Konut İnşa Ediyoruz

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve AK Parti İstanbul 1. Bölge milletvekili adayı Murat Kurum, seçim çalışmaları kapsamında İstanbul’da kentsel dönüşüm projelerini anlattı. Bakan Kurum, İlk Evim kampanyası kapsamında İstanbul’a 50 bin, Tuzla’ya da 20 bin 120 konut inşa edileceğini açıkladı.

Tarhan: “Bayramlar empati fakirliğinin ilacı”

Zor vakitlerden sonra yaşanan bayramların daha büyük bir duygudaşlıkla alakaları pekiştirdiğini birebir bir buzdağının görünen yüzü üzere manevi kıymetlerin gücünün açığa çıktığını söyleyen Psikiyatrist, Üsküdar Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan, “İnsanın hayatında farklı devirler vardır. İşte biz de şiddetli bir periyottan sonra ülkece birinci bayramımızı yaşıyoruz. Bu nedenle bayramlaşırken tıpkı vakitte travma sonrası bir devirde olduğumuzu unutmayalım. Bayramda kesinlikle zelzeleden etkilenmiş insanlara daha fazla neler yapabiliriz, nasıl yardım edebiliriz diye düşünelim. Topluluğun bir kısmı mutsuzken öteki kısmı memnun olamaz. ” dedi.