Haber Girişi : 21 Eylül 2023 15:51

21 Eylül Pendik’te Ne Var Ne Yok?

21 Eylül Pendik’te Ne Var Ne Yok?

Siz de Pendik’in gündeminden geri kalmamak ve her şeyi bir arada görmek istiyorsanız, “Pendik’te Ne Var Ne Yok?” platformuna bir göz atmanız yeterli!

Aralık 2023 P S Ç P C C P  123 45678910 11121314151617 18192021222324 25262728293031« Kas  

Pendik’te Baklavacı Dükkanına Silahlı Saldırı: 1 Yaralı

Pendik’te bir otomobil içerisindeki şahıs ya da şahıslar tarafından bir baklavacı dükkanına silahlı saldırı düzenlendi. Saldırı anları ve yoldan geçen vatandaşların panik anları güvenlik kamerasına yansıdı. Saldırı sonucunda bir kadın yaralandı ve saldırganlar olay yerinden kaçtı. Polis, saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.

Pendik Gönülspor

Herkese Merhabaa. Pendik Gazetesinin fotoğraf platformu olan Pendikguide, bugün sizleri Pendik’in eski futbol kulübü olan GÖNÜLSPOR’a geri götürecek.

Futbol Camiasının Başarılı İsmi: İrfan Buz Kimdir?

Futbol dünyasının önde gelen isimlerinden biri olan�İrfan Buz’u yakından tanımak ister misiniz?Ulusal ve uluslararası düzeyde başarılarıyla adını duyuran�İrfan Buz’un kariyer yolculuğuna gelin birlikte göz atalım!

Eski Pendik Lisesi Futbol Kulübü

Herkese Merhabaa. Pendik Gazetesinin fotoğraf platformu olan Pendikguide, bugün sizleri Pendik’in eski futbol kulübü olan Pendik Lisesi Futbol Kulübüne geri götürecek.

Pendik’te Okul Denetiminde Uyuşturucu Bulundu

Pendik’te polis ekipleri ilçede bulunan okulların önünde güvenlik önlemi alarak denetim gerçekleştirdi. Yapılan denetimlerde durdurulan taksi içerisindeki bir şüpheli şahsın üzerinde yapılan aramada uyuşturucu ve uyarıcı madde olan esrar bulundu.

PENDEF Yönetiminden Kaymakam Yıldız’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Genel Başkanlığını Murat Çevik’in yürüttüğü Pendik Dernekler Federasyonu (PENDEF) yönetimi, geçtiğimiz günlerde Pendik Kaymakamlığı görevine başlayan Mehmet Yıldız’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, yeni görevinde başarılar diledi.

Kaynarca Aile Sağlığı Merkezi’nin İnşaatına Başlandı

Pendik Belediyesi Kaynarca ASM’nin inşaatına başladı. İki kattan oluşacak Kaynarca ASM bölgenin sağlık ihtiyacını karşılayabilecek şekilde toplamda 276 m2 alan üzerine yapılıyor.

DEVA Partisi’nden Kaymakam Mehmet Yıldız’a Nezaket Ziyareti

Deva Partisi Pendik İlçe Başkanı Mustafa Yılmaz ve yönetimi, Kaymakam Mehmet Yıldız’a bir nezaket ziyaretinde bulundular.

36. AHİLİK Haftası Kutlaması 21 Eylül’de

Ahi Sanayici Ve İş Adamları (AHİSİAD) Derneğinin ‘365 gün Ahilik seferberliği’ mottosu ile organize ettiği 36. Ahilik Kutlama Programı, 21 Eylül Perşembe günü saat 11:00’da Pendik Halil Kaya Gedik Metal Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde gerçekleşecek.

PENDİK BELEDİYESİNE ÖNERİYORUZ

Pendik sahil meydanında çoğu akşam düzenlenen konserler; sanatseverler ve gençler için heyecan dolu bir atmosfer oluşturuyor. Sanatçının sahneye çıkmasının beklendiği 1-2 saatlik süre, Pendikli yerel sanatçıların sahneye çıkarılması ile değerlendirilebilir.

OTTO Doğa Park’taki Bu Etkinlikleri Kaçırmayın!

OTTO Doğa Park içerisinde yer alan Toprak Okulu’nda ve restoranda; bu hafta birbirinden eğlenceli – öğretici etkinlikler yer alıyor.

İNTERNET KAFELERE DİKKAT!

İnternet kafelerin kapatılması, gençlerin kötü alışkanlıklar edinmesini engeller. Özellikle okul dönemi içinde fazla vakit geçirilen bu mekanlar, öğrencilerin derslerine odaklanmasını zorlaştırır. Ayrıca, internet kafeler bazen suç faaliyetlerinin merkezi haline gelebilir ve bu tür mekanların kapatılması suç oranlarının azalmasına katkıda bulunur.

Pendik’te Zincirleme Trafik Kazası: 2 Yaralı

Pendik’te meydana gelen zincirleme trafik kazasında 4 otomobil birbirine çarptı. Kazada 2 kişi yaralandı. Yaralılar, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazanın ardından oluşan trafik yoğunluğu, araçların kaldırılmasıyla normale döndü.

Motosiklet Sürücülerine Denetim Yapıldı

İstanbul’da polis ekipleri tarafından motosiklet sürücülerine yönelik denetim gerçekleştirildi. Beşiktaş, Bağcılar, Bahçelievler, Küçükçekmece, Sancaktepe, Pendik ve Ümraniye gibi ilçelerde yapılan uygulamada, sürücülerin evrakları kontrol edildi, Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgusu yapıldı ve üst aramaları gerçekleştirildi.

Pendik’te sokak ortasında anne oğul kavgası 

Pendik’te anne oğul arasında çıkan kavga cep telefonu kamerasına yansıdı. Sokak ortasında yaşanan tartışmada küfürler ve hakaretler havada uçuştu.

Pendik’te Düğün Salonu Önünde Park Kavgası: 4 Yaralı

Pendik’te bir düğün salonunun önünde çıkan park tartışması kavgaya dönüştü. Kavgada bıçaklar da kullanıldı ve 4 kişi yaralandı. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi ve yaralılar hastaneye kaldırıldı. İnceleme başlatıldı.

MHP Pendik İlçe Yönetimi, Aytekin Yılmaz’ı Ziyaret Etti

MHP Pendik İlçe Başkanı Kerim Kaya ve yönetimi; yeni eğitim-öğretim yılında, çocukların geleceği için çalışan öğretmenlere ve Milli Eğitim camiasına destek vermek adına Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürü Aytekin Yılmaz’ı ziyaret ettiler.

Çevre Gönüllüleri “Dünya Çevre Günü’nde Buluştu

Pendik Belediyesi, çevre gönüllülerini bu kez “Dünya Çevre Günü”nde buluşturdu. Gönüllüler Aydos Ormanı ve Ömerli Barajı kenarında onlarca poşet çöp topladı. Özellikle Aydos Ormanı’nda toplanan çöp miktarı dikkat çekti.

600 Enstrüman, 95 Ülke Pendik’te Sergilendi

Pendik Belediyesi, Uluslararası 18. Geleneksel Sanatçılar Buluşması’nı törenle açtı. Sergi alanında yerli sanatçıların yanı sıra Kosova, Tunus, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Ukrayna, Bulgaristan, Kırgızistan, Özbekistan ve Ürdün’den de ustalar eserlerini sergiliyor.

Dünya Müzik Enstrümanları Sergisi Başladı

Pendik Belediyesi “Dünya Müzik Enstrümanları Sergisi” ile 600’den fazla enstrümanı meraklısı ile buluşturuyor.

AK Parti Pendik İlçe Başkanı Özer Sarıkaya Görevi Törenle Devraldı

AK Parti Pendik İlçe Başkanlığı’na atanan Özer Sarıkaya, ilçe binasında düzenlenen devir teslim töreniyle görevi devraldı. 

Edebiyat Tutkunlarının İstanbul’da Mutlaka Ziyaret Etmesi Gereken Müzeler

İstanbul, kendine has büyüsü ve zengin kültürel çeşitliliğiyle dünya çapında birçok gezginin hayalini süsleyen bir şehir. Özellikle bu güzel şehir; sayısız edebi esere ilham kaynağı olmuş ve birçok ünlü yazarın yaşamına ev sahipliği yapmıştır. İstanbul’da edebiyatın izlerini sürmek ve yazarların dünyasına adım atmak isteyenler için bu şehirdeki müzeler, gerçek bir arşiv niteliğindedir. İşte İstanbul’da edebiyatseverlerin mutlaka ziyaret etmesi gereken müzeler.

Tarık Balyalı, Olası İstanbul Depremine İlişkin Çarpıcı Açıklamalarda Bulundu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi CHP Grup Başkanvekili Tarık Balyalı, İstanbul’da beklenen olası depreme ilişkin mecliste sunum yaptı. Balyalı, İstanbul’da 2000 yılından önce yapılan binaların yüzde 40’ının depremde yıkılma tehlikesi taşıdığını söyledi.

MHP Pendik İlçe Yönetimi Ziyaretlerini Sürdürüyor

MHP Pendik İlçe Başkanı Kerim Kaya ve yönetimi, Pendik Devlet Hastanesi BaşhekimDr. Salih Çalık’a ve Pendik SGK Müdürü Ali Kaçmaz’a makamlarında ayrı ayrı nezaket ziyareti gerçekleştirdiler. Her iki ziyarette de tanışma faslı ile birlikte ilçe gündemine dair sohbetler edildi.

Oyuncu Müfit Kiper Kimdir, Hangi Filmlerde Oynadı, Pendik ve Müfit Kiper

Seslendirme sanatçısı Mazlum Kiper’in babası olan Müfit Kiper’in hayatı merak konusu oldu. Müfit Kiper kimdir, hangi filmlerde oynadı, Müfit Kiper Pendik’te yaşadı mı? Tüm merak edilenler haberimizde.

YKS ek tercih sonuçları açıklandı mı 2023, ne zaman açıklanacak?

12-17 Eylül tarihleri arasında tamamlanan üniversite ek tercih işlemlerinin sona ermesiyle birlikte ÖSYM‘den gelecek olan sonuç açıklaması merak ediliyor. Öğrenciler, üniversitelerin kalan boş kontenjanlarına göre bölümlere yerleştirilecek. Peki, 2023 YKS ek tercih sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?

Memur Zammı Son Gelişmeler Ocak 2024

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, memur ve emeklisinin maaşlarında yılbaşında yapılacak artışın yüzde 50’ye yaklaşacağını söyledi. Işıkhan, emekli maaşlarına yönelik çalışmaların da sürdüğünü vurguladı.