Haber Girişi : 22 Aralık 2022 12:47

22 Aralık Bugün Pendik’te Ne Var Ne Yok?

22 Aralık Bugün Pendik’te Ne Var Ne Yok?

Pendik yerel haberler ve dünya haberleri hakkında doğru bilgi edinmek ve keyifli okumak için doğru yerdesiniz. Günlük haber akışını Bugün Pendik’te Ne Var Ne Yok platformu üzerinden takip edebilirsiniz.

Aralık 2023 P S Ç P C C P  123 45678910 11121314151617 18192021222324 25262728293031« Kas  

PENDİK GÜNDEMİ – DÜNYA HABERLERİ

Son dakika! Yeni asgari ücret: Net 8 bin 500 TL

Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni asgari ücreti açıkladı. Yeni asgari ücret: Net 8 bin 500 TL oldu. İşçi kesimini temsil eden Türk-İş basın toplantısında yer almadı  

Doğrudan 7 milyondan fazla çalışanı, dolaylı olarak ise tüm vatandaşları ilgilendiren yeni asgari ücret belli oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Beştepe’de yeni asgari ücreti açıkladı. İşveren temsilcileri de toplantıya katıldı.

Haberinin Devamını Okumak İçin Tıklayınız:

Pendik Aydos’ta bir vatandaş kendi evini yaktı

Alınan bilgiye göre, Velibaba Mahallesi Aydos Caddesi’ndeki bir sitede yalnız yaşayan A.A, henüz öğrenilemeyen nedenle bazı camlarını kırdığı birinci kattaki dairesini ateşe verdi. Ardından komşularına evi yaktığını söyleyen A.A. olay yerinden uzaklaştı.

İhbar üzerine bölgeye itfaiye, polis ve sağlık ekipleri geldi.

Haberinin Devamını Okumak İçin Tıklayınız:

Hasta almaya giden ambulansın önünü kesti

Hasta almaya giden ambulansın önünü keserek yol vermedi. Otomobil sürücüsü, yolda şerit değiştiren ambulansın sürekli önüne geçerek kendisini geçmesine izin vermedi.

Haberinin Devamını Okumak İçin Tıklayınız:

Ünlü zincir markette büyük skandal!

Ünlü bir zincir marketin İstanbul Pendik’teki şubesinde çekilen görüntüler sosyal medyada gündem oldu. Marketin şarküteri bölümünde bulunan bütün tavuk paketlerinin son kullanma tarihinin geçmesine rağmen hala reyonda tutulması tepki çekti.

TAVUKLARIN SON KULLANMA TARİHİ 4 GÜN GEÇMİŞ

Kullanma tarihi 3-4 gün geçen tavuklar sosyal medyada gündem oldu. Videoyla birlikte zincir marketlere yapılan denetimler bir kez daha akıllara geldi. Denetimlere rağmen marketlerde özellikle et gibi insan sağlığını son derece tehlikeye atacak ürünlerin son kullanma tarihi geçmesine rağmen raflarda durması tepkileri de beraberinde getirdi.

Haberinin Devamını Okumak İçin Tıklayınız:

Motorlu Taşıtlar Vergisi Hangi Araç Ne Kadar Ödeyecek?

YENİ MTV ORANLARI 2023 | Araç yaşına ve motoruna göre MTV rakamları – Motorlu Taşıtlar Vergisi hangi araç ne kadar ödeyecek?

2022 yılı için tespit edilen değerleme oranı, 197 sayılı Motorlu Taşıtlar Vergisi Kanunu’nun verdiği yetkiye dayanılarak 2023’de MTV tutarlarına uygulanmak üzere yüzde 61,5 olarak yeniden belirlendi.

Haberinin Devamını Okumak İçin Tıklayınız:

Pendik’te Maskeli Beş Kişi 200 Bin TL Değerinde Hırsızlık Yaptı! Akla Maskeli Beşler Filmi Geldi

Pendik’te maskeli beş hırsız, sabah saatlerinde girdiği iş yerinden 200 bin lira değerindeki kombi ve tesisat malzemelerini çaldı.

İddiaya göre; maskeli beş hırsız, gözüne kestirdiği kombi satışı yapılan iş yerine ticari minibüsünü yanaştırarak geldi.

Haberinin Devamını Okumak İçin Tıklayınız:

Başkan Cin Öğrencilerle Buluşmaya Devam Ediyor

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, okul ziyaretlerine Pendik Fatih Anadolu Lisesi’yle devam etti. Öğrencilerle bir araya gelen Başkan Ahmet Cin, birlikte ok attı.

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, okul ziyaretlerine Pendik Fatih Anadolu Lisesi ile devam etti.

Haberinin Devamını Okumak İçin Tıklayınız:

Pendik’te Kavşakta Otomobil İle Kamyonet Çarpıştı

PENDİK’te sürücüsünün kavşağı dönmek için manevra yaptığı otomobil, aynı istikamette gelen bir kamyonetle çarpıştı.

Pendik’te sürücüsünün kavşağı dönmek için manevra yaptığı otomobil, aynı istikamette gelen bir kamyonetle çarpıştı. Kazada otomobilde sıkışan sürücü, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kurtarılarak, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Haberinin Devamını Okumak İçin Tıklayınız:

“24. İş’te Pendik Buluşmaları” Gerçekleşti

“24. İş’te Pendik Buluşmaları” Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştiYılın son “buluşmasına” tekstilden gıdaya kadar birçok sektörden 20 firma katılım sağladı.

2012 yılından bu yana düzenlenen “İş’te Pendik Buluşmaları” devam ediyor.

Haberinin Devamını Okumak İçin Tıklayınız:

SPOR HABERLERİ:

Manchester City Liverpool maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

Premier Lig’de son yıllarda büyük bir çekişme içinde olan Manchester City ile Liverpool, bu akşam Etihad Stadyumu’nda bir kez daha karşı karşıya gelecek.

Avrupa futbolunda günün maçı olarak gösterilen dev mücadeleye dair bilgileri haberimizde yer verdik. İşte, Manchester City Liverpool maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak sorularının cevapları

Haberinin Devamını Okumak İçin Tıklayınız:

Erden Timur’dan Galatasaray’a 300 Milyon TL’lik Destek

Galatasaray‘a Erden Timur’dan 300 milyon TL’lik dev destek geldi. Nef’in sahibi olan Timur, “Her şeyi Galatasaray sevgisi için yapıyorum” diyerek sarı-kırmızılı taraftarların kalbini fethetti.

Haberinin Devamını Okumak İçin Tıklayınız:

Alanyaspor 3-2 Eyüpspor 

Alanyaspor ile Eyüpspor, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçında karşı karşıya geldi. Heyecan düzeyi yüksek geçen mücadeleyi uzatmalar sonucu 3-2 kazanan Alanyaspor, son 16 turuna yükseliş yaptı. Akdeniz ekibine galibiyeti getiren golleri 62. dakikada Zinedine Ferhat, 81. dakikada Ahmed Hassan ve 113. dakikada Doumbia kaydetti. Eyüpspor’un golü 9. dakikada Mete Kaan Demir’den geldi.

Haberinin Devamını Okumak İçin Tıklayınız:

MAGAZİN HABERLERİ

Çağla Şıkel, Edis ile aşk mı yaşıyor? Açıklama geldi!

unucu ve model Çağla Şıkel’in,�şarkıcı Edis ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. Daha önce bu konudaki sorulara yanıt vermeyen ünlü isim, geçtiğimiz gün bir AVM’de görüntülendi. Şıkel, bu sefer�aşk iddialarıyla ilgili açıklama yaptı.

Haberinin Devamını Okumak İçin Tıklayınız:

Pınar Altuğ Fotoğrafına Gelen Yorum İle Sinir Küpüne Döndü!

Sosyal medya hesapalrından Instagram’ı aktif olarak kullanan ünlü oyuncu Pınar Altuğ, son paylaşımına yapılan yorumla sinir küpüne döndü.

Pınar Altuğ son olarak, eşi Yağmur Atacan ile çekilen bir pozunu takipçileriyle paylaştı.

Haberinin Devamını Okumak İçin Tıklayınız:

Sinan Akçıl: “Evlilik beynimdeki özgürlüğü öldürdü”

Oyuncu Burcu Kıratlı (33) ile Ocak 2019 ve Şubat 2021’de nikâh masasına oturan ve iki evlilik de boşanma ile sonuçlanan şarkıcı Sinan Akçıl (40),evlilik üzerine samimi açıklama yaptı.

Burcu Kıratlı ile ilk evliliği dokuz ayda bitiren, güzel oyuncudan 11 Mayıs 2022 tarihinde ikinci kez boşanan, şimdilerde Aleyna Kalaycıoğlu ile aşk yaşayan Sinan Akçıl, katıldığı programda içini döktü.

Haberinin Devamını Okumak İçin Tıklayınız:

KOMEDİ / MİZAH: Yücel Ziko

PENDİK HABERLERİ

Pendik Haberleri sitesine ‘PENDİK HABERLERİ’ başlığına tıklayıp ulaşabilirsiniz.

PEGAZONE

‘PEGAZONE’ başlığına tıklayıp, ÜCRETSİZ – KİRA komisyon ödemeden kendi mağazanızı açabilirsiniz.

SON DAKİKA HABERLERİ

‘SON DAKİKA HABERLER’ başlığına tıklayıp, Pendik’te gelişen son dakika haberlerinin tamamına erişebilirsiniz.

PENDİKGUİDE

‘PENDİKGUİDE’ başlığına tıklayıp, Pendik’e dair her dönemden fotoğraflara ulaşabilir – siz de yükleme yapabilirsiniz.

Hazırlayan: R. Hatun Bayram