Haber Girişi : 23 Mayıs 2023 17:24

23 Mayıs Bugün Pendik’te Ne Var Ne Yok?

23 Mayıs Bugün Pendik’te Ne Var Ne Yok?

PENHAD Atilla Yelken Nostaljik Pop Konseri Salı Akşamı Yunus Emre’de

Çok yönlü aktiviteleri ile faaliyetlerini sürdüren, Muammer Eşsiz başkanlığındaki Pendik Halk Dansları Topluluğu Derneği (PENHAD) bu sefer de bir Pop Müziği Konseri ile sahne alıyor.

Müzisyen Atilla Yelken şefliğindeki  35 kişilik koro Nostaljik bir çok parçayı solo ve koro olarak seslendirecek.

PEFHEM Türk Sanat Müziği Korosu 25 Mayıs’ta Yunus Emre’de

Pendik Folklor Eğitim Merkezi (PEFHEM)Türk Sanat Müziği Korosu 25 Mayıs Perşembe akşamı saat 20.00’da Yunus Emre Kültür Merkezi’nde ‘Doktorlarımızın Gönlünden Şifalı Şarkılar’ seslendirecekler.

Ustaların Ustası, Öğrencilere Yeni Dünyada Başarının Sırrını Anlattı

Aydın Kurs Pendik Eğitim Kurumu öğrencilere yönelik olarak sürdürdüğü özel eğitim etkinliklerinden bir yenisini daha gerçekleştirdi.

Orta okul ve Lise öğrencilerine yönelik olarak ‘Yeni Dünyada Başarı’ başlıklı eğitim semineri, Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde 20 Mayıs Cumartesi günü 16.00 (lise) / 17.00 (orta okul) saatleri arasında yapıldı.

PEKSAD Türk Halk Müziği Korosu Çarşamba Akşamı Yunus Emre’de Sahne Alıyor

Başkanlığını Vefa Canbolat’ın, Koro Şefliğini Nurettin Karakuş’un yaptığı Pendik Kültür Sanat Derneği (PEKSAD) 24 Mayıs Çarşamba akşamı saat 20:00’da Pendik Yunus Emre Kültür Merkezi’nde sahne alacak.

Türkiye’nin farklı bölgelerinden koro ve solo olarak türküler okunacak. Aslıhan Cin ve Bertuğ Kokrmaz tarafından sergilenecek dans gösterilerinin de yer aldığı programın sunumunu Banu Karakuş gerçekleştirecek.

Türk Kalp Müziği Korosu & Yılmaz Morgül’den Muhteşem Konser

Özel Pendik Bölge Hastanesi Türk Kalp Müziği Korosu, 17 Mayıs Çarşamba akşamı saat 20:00’da Kartal Bülent Ecevit Kültür Merkezi’nde sahne aldı.

Tıklım tıklım dolu olan salonun onur konukları arasında; Bestekar Hüsnü Üstün, Bölge Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Turgut Göksoy, Bölge Hastanesi Genel Koordinatörü Doktor Abidin Özçelik, İş Adamı ve Söz Yazarı Hüsamettin Elçi, Şehrin Şairleri Şiir Grubu Yöneticisi Metin Yazıcı, Pendik Musiki Derneği Başkanı İbrahim Öztürk, PENHAD Derneği Başkanı Muammer Eşsiz, Kadıköy Kültür Sanat Derneği Başkanı Nesibe Müsevitoğlu, Pendikliler Derneği Başkanı Filiz Koşar, PEKSEM Derneği Başkan Yardımcısı Gülümser Runa, Bilecikliler Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneği Kadın Kolları Başkanı Beyhan Tuğba Dönmez, Radyo Sanatçısı Mehmet Özkaya yer aldılar.

Uluslararası Pendik İmam Hatip Lisesi’nden Ezbere Hadis Okuma Yarışması Final Programı

Uluslararası Pendik Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Geleneksel Ezbere Hadis Okuma Yarışması Final Programı Gerçekleştirdi.

Uluslararası Pendik Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Geleneksel Ezbere Hadis Okuma Yarışması, Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aytekin Yılmaz ve protokolün katılımıyla bu yıl da coşkulu bir final ve ödül töreniyle Yunus Emre Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Pendik Musiki Derneği Kulakların Pasını Sildi

İbrahim Coşkun’un başkanlığını yaptığı Pendik Musiki Derneği, 18 Mayıs Perşembe Günü saat 20:00’daPendik Yunus Emre Kültür Merkezi’nde muhteşem bir konsere daha imza attı.

Savunma Bakanı Akar ve Pendik Protokolünden şehit aileleri ile buluşma

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar; Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, 27. dönem AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz ve Pendik İlçe Başkanı Ali Şirin ile beraber kahraman şehitlerimizin aileleriyle bir araya geldi.

Murat Kurum: “Cumhurbaşkanımıza 28 Mayıs’ta Pendik’ten güçlü destek bekliyoruz.”

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Pendik’te teşkilat mensuplarıyla buluştu.

Yunus Emre Kültür Merkezi’ni dolduran Pendikliler, Erdoğan’a güçlü destek vereceklerini söyledi.

Murat Kurum, Pendik’in kendisinde ayrı bir yerinin olduğunu ifade ederek, ” Pendik Sayın Cumhurbaşkanımıza her zaman güçlü destek vermiştir. İnşallah 28 Mayıs’ta da bu desteği devam ettireceksiniz. Özellikle sandıklara sahip çıkalım, seçim sandıkta kazanılıyor. Cumhurbaşkanımızın tüm teşkilat mensuplarını ve tüm Pendiklilere selamı var.” diye konuştu.

Uraz Kaygılaroğlu kimdir, kaç yaşında, nereli?

Üç Kuruş’un oyuncuları arasında yer alan ünlü isim Uraz Kaygılaroğlu‘nun hayatı merak konusu oldu. Peki, Uraz Kaygılaroğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte hakkında merak edilenler…

Umut Olmazsa Umut Olmaz