GündemHaber Girişi : 23 Kasım 2022 14:32

24 Kasım Öğretmenler Günü ile ilgili resimli – anlamlı mesajlar – sözler

24 Kasım Öğretmenler Günü ile ilgili resimli – anlamlı mesajlar – sözler

Dünya çapında en değerli mesleklerden biri olarak görülen öğretmenlik; diğer tüm sektörleri doğuran meslek olarak bilinir. Yalnızca okulda, derslerde değil hayatın her alanında, öğrettikleriyle yaşamımıza şekil veren öğretmenlerimiz için her yıl 24 Kasım’da Öğretmenler Gününü kutlarız.

Bu önemli güne sayılı gün kala arama motorlarında; kısa, uzun 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajları Facebook – WhatsApp – Twitter – Instagram konuları araştırılıyor. Öğretmenlerinizin gününü kutlayabileceğiniz anlamlı, duygusal  mesajları sizler için derledik.

İşte en güzel, anlamlı Öğretmenler Günü mesajları…

KISA ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJLARI – SÖZLERİ

  • Elimden gelenin en iyisini yapmam için bana sürekli ilham verdiğiniz için size minnettarım. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun!
  • Başarılı nesiller yetiştiren kıymetli öğretmenlerimizin, Öğretmenler Günü kutlu olsun.
  • Hayatıma yön veren, doğruları öğrenmemi sağlayan, her zaman bana destek olan biricik öğretmenim… Öğretmenler Gününüz kutlu olsun!
  • Çocuklarımızın yetişmesinde büyük rol oynayan, her türlu fedakârlığı gösteren sizlere çok borçluyuz. Öğretmenler gününüz kutlu olsun.
  • Yarınlarımızı bir güneş gibi aydınlatan; fikri hür, vicdani hür, irfanı hür yeni nesiller yetiştiren öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun…
  • Geleceğin güvencesi eğitime, eğitim ise öğretmene dayalıdır.

UZUN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJLARI – SÖZLERİ

  • Geleceğe adım adım yürürken hala sizin verdiğiniz dersleri, sizin öğrettiğiniz doğruları hatırlıyorum. Bana öğrettiğiniz her şey için teşekkür ederim. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun!
  • Herkesin hayatına özel bir dokunuş yapan ve sonsuza kadar hatırlanan bir öğretmeni vardır… O özel öğretmen olduğun için teşekkürler. Öğretmenler Günün kutlu olsun.
  • Hedeflerime ve hayallerime ulaşmak için bana ilham verdiniz. Daha da önemlisi, ben olmama ilham verdiniz… Herkesin başkası olmak için çabaladığı bir dünyada bana kendim olmayı öğrettiğiniz için teşekkür ederim öğretmenim. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun!

RESİMLİ ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJLARI

Sosyal medya hesaplarında paylaşmak için sık aranan Resimli Öğretmenler Günü mesajları…

24 kasım öğretmenler gününüz kutlu olsun tebeşir ve yazı
24 kasım öğretmenler günü kutlu olsun
"Eğitimdir ki, bir milleti ya özgür, bağımsız, şanlı, yüksek bir topluluk halinde yaşatır ya da esaret ve sefalete terk eder" Mustafa Kemal Atatürk sözlü resimli mesaj
öğretmenler günü resimli mesaj
öğretmenler günü kutlu olsun
24 kasım öğretmenler günü ile ilgili resimli mesajlar
24 kasım öğretmenler günü ile ilgili resimli mesajlar

ATATÜRK‘ÜN ÖĞRETMENLER  HAKKINDA SÖYLEDİĞİ SÖZLER

Mustafa Kemal Atatürk'^ün 24 Kasın Öğretmenler Günü ile ilgili söylediği sözler. Öğretmenlere söylediği sözler

“Memleket evlâdı, her öğrenim aşamasında ekonomik hayatta verimli, etkili ve başarılı olacak surette donatılmalıdır.”

“Cumhuriyet sizden “fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür” nesiller ister.”

“Dünyanın her tarafında öğretmenler insan topluluğunun en özverili ve saygıdeğer unsurlarıdır.”

“Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir. Öğretmenden, eğiticiden mahrum bir millet, henüz bir millet adını alma yeteneğini kazanamamıştır.”

“Unutmayınız ki cumhurbaşkanı bile sınıfta öğretmenden sonra gelir.”

“Öğretmenler; Yeni nesli, Cumhuriyetin fedakâr öğretmen ve eğitimcilerini, sizler yetiştireceksiniz ve yeni nesil, sizin eseriniz olacaktır…”

“Öğretmenler her fırsattan istifade ederek halka koşmalı, halk ile beraber olmalı ve halk, öğretmenin çocuğa yalnız alfabe okutur bir varlıktan ibaret olmayacağını anlamalıdır.”

“Öğretmenler! Erkek ve kız çocuklarımızın, aynı suretle bütün tahsil derecelerindeki talim ve terbiyelerinin pratik olması mühimdir.”

“Ülkemizi gerçek hedefe, gerçek mutluluğa kavuşturmak için iki orduya ihtiyaç vardır: Biri vatanımızı kurtaran asker ordusu, diğeri ulusumuzun geleceğini yoğuran irfan (bilim, kültür) ordusudur.”