Haber Girişi : 25 Kasım 2022 14:03

25 Kasım Bugün Pendik’te Ne Var Ne Yok?

25 Kasım Bugün Pendik’te Ne Var Ne Yok?

Pendik ile ilgili haberler – haber özetleri için doğru yerdesiniz. Pendik haber akışını Bugün Pendik’te Ne Var Ne Yok platformu üzerinden takip edebilirsiniz.

Aralık 2023 P S Ç P C C P  123 45678910 11121314151617 18192021222324 25262728293031« Kas  

MAMAK’TA KÖPEK KATLİAM İDDİASI

Twitter’da ‘Mamak’ta Katliam Var’ etiketi gündem oldu. Mamak ilçesinde yaşayan Aynur Öztürk isimli vatandaş beslediği köpeklerin belediye çalışanları tarafından öldürüldüğünü hatta zabıta ekiplerinin kendisini darp ettiğini öne sürdü.

Yaşadıklarını anlatan Öztürk, şu iddialarda bulundu:

“Gönüllü olarak baktığım küpeli, kısırlaştırdığım köpeklerimin barınağa alınacağı söylendi. Eşimle birlikte olayın olduğu yere geçtik. Barınak aracının içerisinde kanlar içerişinde yatan iki köpek vardı. Bir de benim baktığım 3 yaşındaki ‘Haçiko’ cinsi köpeğim vardı.

Onu da bayıltmışlar, çırpınıyordu. O köpeğimi geri aldım. Onu kurtardım fakat araç içerisindeki kanlı iki köpeğin akıbetini bilmiyorum. Ardından da zabıta ekipleri geldi.

‘ZABITA EKİPLERİ DARP ETTİ’

Video çekiyordum. Mamak Belediyesi zabıta ekipleri elimden çekti ve beni darp etti. Telefonumu yere fırlatıp yamulttular. Beni itmeye başladılar. Parmağımda darp izi var. Mamak Belediyesi ile kısırlaştırma işlemi için defalarca iletişime geçtim.

Her seferinde bir bahaneyle köpekleri kısırlaştırmadılar. Ben defalarca söyledim kısırlaştırma olsun diye. Arabanın için kan revan içindeydi. Köpekler ölmüştü.

Kanları üzerime bulaştı. Barınaktaki şartların çok iyi olmadığını biliyorum. Kendi köpeğimi kanlar içerisinde olan arabaya attıklarını gördüm. Zabıta ekipleri tarafından darba uğradım.”

HABERİN DEVAMINI OKUMAK İÇİN AŞAĞIDA YAZIYA TIKLAYINIZ:

4 Aylık hamile karısını çocuğunun önünde dövdü!

Üsküdar’da, 2 yaşındaki çocuğuyla beraber akrabasının yanında yaşayan 4 aylık hamile kadın, kendisiyle barışmak için eve gelen kocası ile tartışma yaşadı. Öfkeli koca, tartıştığı hamile karısını çocuğunun gözü önünde darp etti. Darp edilen kadın hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Darp mağduru kadın, “Ölmek istemiyorum” diyerek yetkililerden yardım istedi.

HABERİN DEVAMINI OKUMAK İÇİN AŞAĞIDA YAZIYA TIKLAYINIZ:

Pendik’te sokak ortasına genç kıza şiddet

Pendik’te bir şahıs, peşinden gelen genç kızı önce tekme ve tokatla darp etti ardından yerden aldığı taşları fırlatarak uzaklaştırmaya çalıştı.

Genç kız ise kendisine saldıran kişinin peşinden gitmeye devam etti. 

HABERİN DEVAMINI OKUMAK İÇİN AŞAĞIDA YAZIYA TIKLAYINIZ:

Pendik’te Yavru Köpeği Ezip Geçti Arkasına Bile Bakmadı

Pendik’te yavru köpeği ezip ölüdüren araç, hiçbir şey olmamış gibi yola devam etti.

Pendik, Şeyhli Mahallesi’nde, kaldırımdaki yavru köpek 2 köpeğin yanına yaklaşmasıyla yola çıktı.

O sırada yoldan geçen 34 FHY 437 plakalı hafif ticari araç sürücüsü, yavru köpeğe çarptı.

HABERİN DEVAMINI OKUMAK İÇİN AŞAĞIDA YAZIYA TIKLAYINIZ:

Afet istasyonlarına periyodik bakım yapılıyor

Pendik Belediyesi ekipleri ilçe genelinde bulunan afet istasyonlarını, her üç ayda bir bakım ve onarımdan geçirerek olası afetlere karşı hazır tutuyor.

Pendik Belediyesi olası afet durumunda kullanılmak üzere Pendik geneline yerleştirilen 24 afet istasyonuna düzenli olarak bakım yapıyor

HABERİN DEVAMINI OKUMAK İÇİN AŞAĞIDA YAZIYA TIKLAYINIZ:

Erdal Sakız Cinayeti Çözüldü Mü?

Karasu ilçesi Kuru Dere Mahallesi’nde 10 gün önce evinden otomobiliyle ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan Erdal Sakız’ın ailesi kayıp ihbarında bulundu. Çam dağı ormanlık alanda ineklerini aramaya giden Ali Kardeş, otomobil içerisinde bir erkek cesedi görünce jandarmaya ihbar çağrısında bulundu.

HABERİN DEVAMINI OKUMAK İÇİN AŞAĞIDA YAZIYA TIKLAYINIZ:

ÖTV’ye Matrah Düzenlemesi Geldi

Karara göre, yüzde 45 ÖTV oranı için esas alınan matrah eşiği 120 bin liradan 184 bin liraya, yüzde 50 ÖTV oranı için esas alınan matrah eşiği 150 bin liradan 220 bin liraya, yüzde 60 ÖTV oranı için esas alınan matrah eşiği 175 bin liradan 250 bin liraya, yüzde 70 ÖTV oranı için esas alınan matrah eşiği 200 bin liradan 280 bin liraya çıkarıldı.

HABERİN DEVAMINI OKUMAK İÇİN AŞAĞIDA YAZIYA TIKLAYINIZ:

Park Halindeki Araca Çarpıp Böyle Takla Attı!

Pendik’te seyir halindeyken kontrolünü kaybeden sürücünün bulunduğu otomobil, park halindeki otomobile çarptı ardından refüjü aşıp takla atarak savruldu.

Savrulan otomobil park halindeki iki ticari taksiye çarptıktan sonra ters vaziyette yolda durdu. 1’i ağır 2 kişi yaralandı.

HABERİN DEVAMINI OKUMAK İÇİN AŞAĞIDA YAZIYA TIKLAYINIZ:

Minik Eller Öğretmenleri için Fidan Dikti

Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında  (11 Kasım) ve  24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Atatürk İlköğretim Okulu 2. sınıf öğrencileri Ahmet Yesevi Mahallesi’nde fidan dikimi yaptılar.

HABERİN DEVAMINI OKUMAK İÇİN AŞAĞIDA YAZIYA TIKLAYINIZ:

Belki de Çözüm Suskunluk

Konuşmaktan, anlatmaktan, bir şeyleri tekrar tekrar üzerini çize çize söylemekten yorulduğunuz oldu mu? Hatta artık konuşmanın size hiç bir faydası olmadığını, boşa kürek çekmenin gün be gün sadece sizi yıprattığını düşündüğünüz ve konuşmaktan vazgeçip suskunluğa sarıldığınız oldu mu?

Oysaki, “İnsanın suskunluğu konuşmayı öğreninceye kadardır” derler… Çünkü konuşmak bir iletişim biçimidir. Duyguları, düşünceleri ifade etmenin en zengin dilidir. Peki ya susmak?…

MAKALENİN DEVAMINI OKUMAK İÇİN AŞAĞIDA YAZIYA TIKLAYINIZ:

https://pendikgazetesi.com.tr/belki-de-cozum-suskunluk/

PENDİK HABERLERİ

Pendik Haberleri sitesine ‘PENDİK HABERLERİ’ başlığına tıklayıp ulaşabilirsiniz.

PEGAZONE

‘PEGAZONE’ başlığına tıklayıp, ÜCRETSİZ – KİRA komisyon ödemeden kendi mağazanızı açabilirsiniz.

SON DAKİKA HABERLERİ

‘SON DAKİKA HABERLER’ başlığına tıklayıp, Pendik’te gelişen son dakika haberlerinin tamamına erişebilirsiniz.

PENDİKGUİDE

‘PENDİKGUİDE’ başlığına tıklayıp, Pendik’e dair her dönemden fotoğraflara ulaşabilir – siz de yükleme yapabilirsiniz.