DünyaHaber Girişi : 20 Mart 2023 18:04

30. Expomed Eurasia, ziyaretçilerini ağırladı

30. Expomed Eurasia, ziyaretçilerini ağırladı

Reed Tüyap Fuarcılık tarafından düzenlenen 30. Expomed Eurasia Fuarı, 700’ün üzerinde yerli ve yabancı medikal firmanın iştiraki ile 16-18 Mart tarihleri ortasında İstanbul, Büyükçekmece’deki Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşti.

Reed Tüyap Genel Müdürü Berkan Öner, Expomed Eurasia Fuarı’nın medikal alanında Türkiye’de kesintisiz olarak düzenlenen tek ihtisas fuarı olduğunu belirterek, “Fuarımız ilk günden itibaren büyük ilgi gördü. Üç gün boyunca 120’den fazla ülkeden 23.360 sektör profesyonelini ağırladık. Türkiye’deki medikal endüstrisini uluslararası bir pazarda geniş bir coğrafyaya bu fuar vesilesiyle tanıtmış olduk.” diye konuştu.





Expomed Eurasia Fuarı’nda elektro medikal ekipmanlar, laboratuvar teknolojileri, ortopedi – fizik tedavi – rehabilitasyon eserleri, hastane yapı ve medikal sarf materyalleri ile reçetesiz satılan vitamin ve besin destekleri alanlarında yerli ve yabancı iştirakçi firmaların en son medikal eser ve teknolojileri sergilendi.

 2024 yılında fuar, 25-27 Nisan tarihleri ortasında her zamanki adresi olan Büyükçekmece, İstanbul’daki Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde 31. sefer düzenlenecek.�


Hibya Haber Ajansı