Haber Girişi : 04 Nisan 2023 14:06

4 Nisan Bugün Pendik’te Ne Var Ne Yok?

4 Nisan Bugün Pendik’te Ne Var Ne Yok?

Pendik’te sahte ilaç operasyonunda 6 zanlı yakalandı

Yasa dışı yollarla ülkeye getirilen sahte ürünlerin piyasaya sürülerek haksız kazanç sağlandığını tespit eden ekipler, ocak-mart aylarında Pendik, Fatih, Bakırköy ve Zeytinburnu’nda belirlenen 4 adrese operasyon düzenledi.

featured

Pendik’te bir grup taksici tartışması yaşadıkları vatandaşa çocukları önünde saldırdı

Pendik’te bir grup taksici yol verme tartışması yaşadıkları vatandaşa saldırdı. Sokak ortasında taksici grubunun vatandaşa saldırdığı anlar kamerada Pendik’te yanında eşi ve çocuğu olan bir sürücü, taksici ile yol verme tartışması yaşadı.

featured

Kaçakçılık operasyonunda 115 milyon değerinde ürün ele geçirildi

İstanbul’da 13 ilçede yapılan operasyonlarda ülkeye yasa dışı yollarla getirilen ve piyasa değeri yaklaşık 115 milyon lira olan 9 bin 590 cep telefonu, 236 ziynet eşyası, 496 gram pırlanta ve 143 bin 974 çeşit ürün ele geçirildi.

featured

Pendik’te elektronik sigara operasyonu: 24 gözaltı

İstanbul’da Ocak ayından bu yana elektronik sigara kaçakçılarına yönelik düzenlenen 15 ayrı operasyonda 24 şüpheli yakalandı, 95 bin 500 elektronik sigara ele geçirildi.

featured

Pendik Lisesi Eğitim Vakfı Eski ve Yeni Öğrencileri İftar Yemeğinde Buluşuyor

Pendik Lisesi Eğitim Vakfı (PELEV) ve Pendik Anadolu Lisesi (PAL) 6 Nisan Perşembe günü, eski mezunlarını ve öğretmenlerini bir araya getirerek iftar daveti gerçekleştirecek.İftar yemeği organizasyonunda; karşılama – sınıf gezmesi, resim – fotoğraf sergisi, iftar yemeği ve vedalaşma yapılacak.

featured

Pendik’in İlk Kitap Mezadı Sahaf Kitabevi’nde Yapıldı

Pendik’in ilk kitap mezadı 02.04.2023 Pazar günü saat 14:00’da Sahaf Kitabevi’nde gerçekleştirildi. Eski baskı kitapların açık artırma ile satışa sunulduğu mezatta birbirinden orijinal eserler görücüye çıktı. Yoğun bir katılımın olduğu mezatta kitapların 1 TL’den başlayan açık artırma ile satışı yapıldı.

pendik kitap mezadı

Orduluların Gönlünde Yatan Aslan Sait Urulu

Pendik Ordulular Derneği‘nin geleneksel iftar yemeği geçtiğimiz Cuma akşamı Göçbeyli Beyler Restorant‘ta gerçekleştirildi. Kuran okunması ve semazen gösterisi  ile birlikte açılan oruçlardan sonra gündeme dair konuşmalara geçildi.

ordulular derneği iftar yemeği sait urulu

MHP’nin Hilal’i Var

Önümüzdeki milletvekili seçimlerinde kadın aday adaylarının sayısı oldukça az. MHP Pendik‘ten aday adayı olan Hilal Dilber bu noktada dikkatleri çeken bir isim oldu.

featured

Mecliste Pendik Olmalı

AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Bülent Aydın: Türkiye’nin 50 şehrinden daha kalabalık olan 800 bin nüfuslu Pendik TBMM’de hak ettiği ölçüde temsil edilmeli.

bülent aydın

Yıldız Tilbe kimdir? Yıldız Tilbe’nin kızı ve torunları olduğunu duyanlar çok şaşırıyor!

İzmir’in Konak ilçesine bağlı Gültepe semtinde doğan Yıldız Tilbe, Kürt ve Zaza kökenli, ailesinin altı çocuğundan en küçüğüdür. Ailesi içinde “Yadigar” takma adıyla hitap edilmiştir. Tuncelili ve Zaza kökenli olan annesinin adı Altun, Ağrılı ve Kürt kökenli olan babasının adı ise Ali’dir.

featured

Pendik’te çocukluk arkadaşlığı

Pendik Fotoğraflarında Nostalji Rüzgarı