Haber Girişi : 29 Ağustos 2021 15:08

BUGÜN (29.08.2021) PENDİK’TE NE VAR NE YOK?

BUGÜN (29.08.2021) PENDİK’TE NE VAR NE YOK?

1- Bir Annenin Çaresizliği… 9 Yaşında 27 Ameliyat Olan Mikrosefali Hastası Kızı İçin Doktor Arıyor

Küçük yaşta hastalıklarla mücadele eden Sahra kendisine uzanacak bir yardım eli bekliyor mikrosefali hastası olan 9 yaşındaki Sahra Erişoğlu kendisini ameliyat edecek doktor bulmakta zorlanıyor.

 

 2-�Pendik’te İETT Şoförü, Otobüsteki Engelli Futbolcuları Darp Etti

Istanbul Pendikspor ampute futbol takımında oynayan yabancı uyruklu iki futbolcu, Pendik’te İETT otobüsüne bindi. Dur düğmesine basamayan engelli futbolcular durağa geldikleri sırada otobüs şoförünün dikkatini çekmek için cama vurdu. Otobüs şoförü futbolcuları dikkate almayınca futbolcular durağı kaçırdı. Bunun üzerine engelli futbolcular bir sonraki durakta tekrar otobüsün camına vurunca şoförle engelli futbolcular arasında kavga çıktı. Otobüs şoförü engelli futbolcuları otobüsten indirip darp etti.

3-�Konser – Derya Uluğ– Pendik Sahil Meydanı

Pendik Belediyesi tarafından düzenlenen Anadolu Kahve Festivalinde, 29 Ağustos Pazar günü saat 21.00 da Derya Uluğ konseri Pendik Sahil Meydanın da ücretsiz olarak tüm halka sunulacaktır.

 

 

 4- Minikler-Küçükler Milli Takım Temel Eğitim Kampı

Minikler-Küçükler Milli Takım Temel Eğitim Kampına davet edilen Pendik Belediyesi Spor Kulübü antrenörlerimizden Emrullah Eryalçın, Pendik Belediyesi başkanı Ahmet Cin tarafından kutlandı.

.

 

 5-  Konser – Kıraç – Pendik Sahil Meydanı

Pendik Belediyesi tarafından 30 ağustos Zafer Bayramına özel düzenlenen, Kıraç konseri 30 Ağustos Pazartesi günü saat 21.00 da konseri Pendik Sahil Meydanın da ücretsiz olarak tüm halka sunulacaktır.

Hazırlayan: Rabia Hatun Bayram