Haber Girişi : 07 Eylül 2023 13:23

7 Eylül Bugün Pendik’te Ne Var Ne Yok?

7 Eylül Bugün Pendik’te Ne Var Ne Yok?
Aralık 2023 P S Ç P C C P  123 45678910 11121314151617 18192021222324 25262728293031« Kas  

Pendik’te Asker Eğlencesi: Alt Geçit Trafiğe Kapatıldı, Pompalı Tüfekle Ateş Edildi

Pendik’te bir grup asker eğlencesi yaparken alt geçidi trafiğe kapattı ve dans ederek eğlendi. Aynı zamanda ellerindeki pompalı tüfekle havaya ateş ettiler. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Pendik Bölge Hastanesi’nde Robotik Protez Cerrahisi Uygulanıyor

Özel Pendik Bölge Hastanesi, Türkiye’de robotik protez cerrahisini uygulayabilen sayılı hastanelerden birisi. Eklem protezi cerrahisinde devrim niteliğinde teknolojiyi hastane bünyesine kazandıran Özel Bölge Hastanesi yetkilileri bu sayede birçok vatandaşın sıkıntısına da çözüm sunuyor.

“Annemi arayacağım” bahanesiyle hesabına 40 bin TL gönderip, kaçtı

Sakarya’da yaşanan ve akıllara durgunluk veren dolandırıcılık olayında, gittiği kafede “annemi arayacağım” diyerek iş yeri sahibinin telefonunu alan bir kişi iş yeri sahibinin banka hesabından kaşla göz arasında 40 bin TL’yi kendi hesabına aktardı.

Bakan açıkladı: Öğretmen ve öğrenciler için telefon yasağı

Yeni eğitim öğretim yılında öğrenciler artık cep telefonlarıyla derse giremezken, öğretmenler de kötü örnek olmamak adına sınıfa telefonlarını sokmayacak.

60 Yıl Önce Taş Plağa Okuduğu Şarkıyı Orijinalinden Dinlettiler

Taş Plak Koleksiyoneri Yunus Savaş ve Taş Plak Müzesi Kurucusu Hakan Balcı; taş plağa ilk ses kaydı yapan sanatçılardan biri olan, 91 yaşındaki Hocaların Hocası Rıza Konyalı’yı İzmir’de kaldığı huzur evinde ziyaret ederek, ona kendi ses kaydı bulunan plağı dinlettiler.

Pendik Kaymakamı Mehmet Yıldız Göreve Başladı

Son atama kararlarının ardından, Pursaklar Kaymakamlığı’ndan Pendik Kaymakamlığı’na atanan Mehmet Yıldız, bugün itibarıyla görevine başladı.

Tartıştığı eski erkek arkadaşını öldürdü

İstanbul Ümraniye’de otomobilinin içinde cansız bedeni bulunan Hasan Kaymaz’ın, eski kız arkadaşı Merve A. tarafından bıçaklanarak öldürüldüğü belirlendi. Restoranda çalışan Merve A. gözaltına alındı. İfadesinde suçunu itiraf eden Merve A. “Buluştuk. Konuşurken aramızda tartışma çıktı. Onu yaralayıp araçtan indim. Öleceğini düşünmemiştim.” dedi.

Fecri Demiröz: Sermaye Tabana Yayılmalı

Bölgemizin başarılı ve alanında önemli ödüller almış iş insanlarından Demiröz Makina işletmecisi Fecri Demiröz, hükümetin ekonomik politikaları başta olmak üzere Pendik siyasetini ve son CHP kongresini değerlendirdi.

Pendik Belediyesi Ekipleri Mıntıka Temizliği Yapıyor

Pendik Belediyesi ekipleri toplu mıntıka temizliği yapıyor. Ekipler temizlik kapsamında her gün farklı mahallelerde çalışıyorlar.

OTTO’da Doğa Var!

Beton yığınlarına dönüşmüş şehir içlerinde sıkışan – daralan ruhlarınızı rahatlatmak, nefes almak, doğa ile iç içe olmak için Polonezköy’e, Emirgan Korusuna, Maçka ya da Gülhane Parkına, Kefken’e, Kerpe’ye kadar gitmenize gerek yok. Çünkü insanlar oralardan dahi Pendik’e, OTTO Doğa Park tesislerine geliyorlar.

GÜNCEL ALTIN FİYATLARI 6 EYLÜL 2023

Altın fiyatlarında güncel durum nedir? Altını yatırım aracı olarak tercih eden vatandaşlar altın fiyatlarındaki iniş çıkışı yakından takip ediyor. Gram altın fiyatı 6 Eylül 2023 itibariyle 1.658 liradan alınıyor. Peki, yarım altın, tam altın, Cumhuriyet altını, tam altın fiyatlarında anlık durum nasıl? 

6 EYLÜL BARAJ DOLULUK: İstanbul baraj doluluk oranı ne oldu? Barajların son durumu ne?

İstanbul’da dün başlayan yağmur Başakşehir, Arnavutköy ve Küçükçekmece ilçelerini sert vurdu. Bazı yerler göle döndü. Bu yağışların ardından baraj doluluk oranı ise merak konusu oldu. İşte “İstanbul baraj doluluk oranı ne oldu?” sorusunun cevabı…

6 Eylül Son depremler Kandilli Rasathanesi: Deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde oldu?

2023.09.06 11:16:55 37.9843 36.4675 5.0 -.- 2.1 -.- TASOLUK-GOKSUN (KAHRAMANMARAS) İlksel
2023.09.06 11:11:05 36.9622 36.5768 5.0 -.- 2.3 -.- AGABEY-ISLAHIYE (GAZIANTEP) İlksel
2023.09.06 11:04:23 37.9093 36.3338 13.4 -.- 1.8 -.- HACIKODAL-GOKSUN (KAHRAMANMARAS) İlksel

PATİ DOSTLARI MHP’Yİ ZİYARET ETTİ

Sokak hayvanlarının beslenme ve bakımına her gün düzenli olarak destek veren Pendik Pati Dostları, geçtiğimiz günlerde MHP ilçe başkanlığına bir nezaket ziyareti gerçekleştirdiler.

Deniz Aydemir: DÜŞMEDİ DE İYİ Mİ OLDU YANİ!

Sosyal Demokrat kanadın bölgemizdeki entelektüel isimlerinden Deniz Aydemir’e; kendisi ile yaptığımız tüm politik söyleşilerde “Bu hükümet önümüzdeki seçimlerde düşecek” şeklindeki görüşünü manidar bir üslup ile hatırlattık… Arkasından da bunun nedenlerini ve yol açtığı sonuçları sorduk.

Ersin Çakır: İşimde Vakarlıyım

Türkiye genelinde inşaat taahhüt işleri ile ilgili olarak birçok projenin altında imzası bulunan iş insanı Ersin Çakır, gazetemize verdiği röportajda şöyle diyor; “Şirketimizde mimarından mühendisine, ustasından teknisyenine devamlılık gösteren nitelikli bir kadro mevcut. Küçük hesaplar yapıp prensiplerimden taviz vermem. İşimi severek, kaliteyi gözeterek ve baştan sona her aşamasını takip edip denetleyerek sürdürürüm. Yokluğu da gördüm varlığı da. Bu yüzden işimde vakarlıyım

İstanbul Valiliği Açık Alanlarda Alkol Tüketimine Yasak Getirdi

İstanbul’da açık alanlarda içki yasağına İstanbul Valisi Davut Gül’den açıklama geldi.

Pendik’te alkollü şahıs İETT’nin önüne yattı!

Pendik’te alkollü olduğu iddia edilen bir şahıs, İETT otobüsünün önünde durarak trafiği aksattı. Kesici aletlerle kendine zarar veren şahıs polis tarafından gözaltına alındı.

O, Bir Gönüllü İyiliksever: İsmail Öztaş

İsmail Öztaş, yaşadığı bölgeye sunduğu hizmetlerinin çok daha iyi olmasını sağlamak için Pendik Belediyesi’nin yanında olmasını ve iyilik hareketlerinin desteklenmesini istiyor, bekliyor.

Süper Baba ve İkinci Bahar’ın senaristi Muharrem Buhara hayatını kaybetti

Usta senarist Muharrem Buhara 66 yaşında hayatını kaybetti. Buhara’nın vefat haberini Süper Baba dizisinin başrol oyuncusu Şevket Altuğ sosyal medyadan duyurdu. Altuğ ”Hoşça kal Muharrem. Her şey için sonsuz teşekkürler. Seni unutmayacağız” sözleriyle Buhara’ya veda etti.

Eski Pendik’in Eskimeyen Öğretmenleri

Herkese Merhabaa. Pendik Gazetesinin fotoğraf platformu Pendikguide, sizler için Pendik’in eski dönemde öğretmenlik yapan isimlerini ve fotoğraflarını getirdi.

A Milli Kadın Voleybol Takımı Avrupa Şampiyonu

A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2023 CEV Avrupa Şampiyonası finalinde Sırbistan’ı 3-2 mağlup ederek,tarihinde ilk kez şampiyon oldu. Organizasyonun en değerli oyuncusu Melissa Vargas seçildi.

Pendik Belediyesi Okullarda Temizlik Çalışması Başlattı

Pendik Belediyesi 11 Eylül Pazartesi günü başlayacak yeni eğitim ve öğretim yılı öncesi okullarda temizlik çalışması başlattı.

YENİLMİYORUZ: Pendik 1 – Alanya 1

İlk hafta Hatayspora 5-1 mağlup olan ve bu yüzden süper ligde ‘kolay lokma’ olarak görülen Pendikspor, devam eden haftalarda Beşiktaş, Kasımpaşa ve Alanyaspor maçlarından deplasmanda beraberlik alarak kolay lokma olmadığını gösterdi…

İlk yerli ve milli sürücüsüz metro aracı sefere çıkmaya hazır

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Gebze OSB-Darıca Sahili Hattı için özel olarak tasarlanan sürücüsüz metro aracının milli teknoloji vizyonunun en güzel örneklerinden ve ürünlerinden biri olduğunu söyledi.

İSMEK kayıtları ne zaman 2023-2024?

İSMEK kurslarına kayıt olmak isteyenler işlemlerini 4 Eylül tarihinden itibaren online olarak gerçekleştirebilecek. Kayıtlar İSMEK’in resmi İnternet sitesi üzerinden yapılabiliyor. Uzaktan eğitim programlarına veya eğitim merkezlerine giderek yüz yüze alınabilecek eğitimlere kayıtlar, online olarak yapılabilecek. İşte İSMEK kurs kayıtları nasıl yapılıyor, İSMEK online kayıt, İSMEK hangi kurslar var?

Ağustos ayı enflasyon rakamı kaç 2023?

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) ağustos ayına ilişkin Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) rakamlarını açıkladı. Tüketici Fiyat Endeksi ağustosta yüzde 9,09 artarken, yıllık bazda yüzde 58,94 oldu.

İstiklal Marşı’nı TBMM kürsüsünden ilk kez kim okudu?

3 Eylül Pazar ATV ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster? yeni sezonda yeni bölümü ile ekranlara geldi. Kenan İmirzalıoğlu’nun sunumu ile yayınlanan yarışmada İstiklal Marşı’nı TBMM kürsüsünden ilk kez kim okumuştur? sorusu soruldu.

Şu anda Dünyanın en çok görüntülenen fotoğrafına bakıyorsunuz!

İlgimizi çeken, merak uyandıran ya da anlam içeren birçok fotoğraf var. Peki, dünyanın en çok bakılan fotoğrafını hiç merak ettiniz mi? Evet fotoğrafı görünce siz de hak vereceksiniz!

Pendik’te iş yerinde kimyasal madde sızıntısı: 3 işçi zehirlendi

Pendik’te bir polyester imalathanesinde kazan içerisinde çalışma yapıldığı sırada kimyasal madde sızıntısı oluştu. Kimyasal maddeden dolayı zehirlenen 3 işçi hastaneye kaldırıldı.

Otto Doğa Park Toprak Okulu’nda Tam Zamanlı Atölye Dönemi Başlıyor

Otto Doğa Park Toprak Okulu’nda 3-5 yaş arası çocukların hafta içi 5 gün boyunca 9.30-17.30 saatleri arasında bir anaokulu gibi katılacağı atölye kayıtları başladı.

Acun Ilıcalı’nın eski eşi Zeynep Yılmaz ve kızı hastaneye kaldırıldı

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı‘nın eski eşi Zeynep Yılmaz ve kızı Yasemin Ilıcalı önceki gün fenalaşarak hastaneye kaldırıldı.

Pendik’in Eski Dostlukları

Herkese Merhabaa. Pendik Gazetesinin fotoğraf platformu Pendikguide, bugün bizlere Pendik’in eski dönemde yapılan arkadaşlık – dostluklarını karşımıza çıkarıyor.