Haber Girişi : 08 Ağustos 2023 13:07

8 Ağustos Bugün Pendik’te Ne Var Ne Yok?

8 Ağustos Bugün Pendik’te Ne Var Ne Yok?
Aralık 2023 P S Ç P C C P  123 45678910 11121314151617 18192021222324 25262728293031« Kas  

Pendik’te 5 bloklu sitenin girişi tel örgüyle kapatıldı

Pendik, Yayalar Mahallesi’nde bulunan 5 bloklu bir sitenin giriş kapısı, sitenin yanında bulunan caminin arsa sınırlarıyla birlikte sokağa taştığı ve usulsüz inşa edildiği iddiasıyla tel örgülerle kapatıldı. Evlerine zorlukla girdiklerini belirten site sakinleri müteahhidi sorumlu tutarak, durumdan şikayetçi olduklarını belirtti. Pendik Belediyesi’nin site sakinlerinin konuyla ilgili dilekçelerine, sitenin projesinde giriş kapısı bulunmadığı yanıtını verdiği öğrenildi.

Pendik’te Yayalar Mahallesinde Site Çatısı Yandı!

Pendik’te bulunan lüks bir sitenin çatısında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı. Yangın sırasında bazı cisimlerin patlamasıyla camlar kırıldı. Olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yangın sonucunda dumandan etkilenenler oldu. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Babalar Çocuklarıyla Kamp Alanında Eğlendiler

Pendik Belediyesi babalar ve çocuklarına özel kamp etkinliği düzenledi. Gençlik Kampı’nda gerçekleştirilen “Baba ve Çocuk Doğa Kampı”nda sportif aktivitelerle eğlenceli dakikalar yaşandı.

Açık Hava Yaz Etkinlikleri Tüm Hızıyla Sürüyor

Pendik Belediyesi Açık Hava Yaz Etkinlikleri tüm hızıyla sürüyor. Etkinlikler kapsamında Pendik Millet Bahçesi’nde her gün başka sinema her hafta ise ayrı bir konser düzenleniyor. Çocuklar için ise farklı adreslerde eğlenceli aktiviteler gerçekleştiriliyor.

05 – 30 Ağustos Tarihleri Arası Pendik Açık Hava Yaz Etkinlikleri

Pendik’te Gerçekleşecek Sinema Geceleri, Çocuk Etkinlikleri, Çocuk Sinemaları, Anadolu Kahve Festivali ve Tüm Konser tarihlerini sizler için listeledik:

Pendik’te Silah Ticareti Yapanlara Operasyon

Pendik’te yapılan operasyonda silah ticareti yapıldığı belirlenen depoda 19 adet uzun namlulu av tüfeği, 24 adet pompalı tüfek ve diğer malzemeler ele geçirildi. Bir şahsa idari para cezası uygulanırken, diğer şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

Pendik’te alkollü sürücü kaza yaptı

Pendik’te meydana gelen kazada, alkollü sürücü direksiyon hakimiyetini kaybederek bir evin duvarına çarptı. Kazada alkollü sürücü hafif yaralandı. Çevredeki vatandaşlar tarafından sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri alkollü sürücüye müdahale etti. İtfaiye ve polis ekipleri de olay yerine geldi. Kazayı gören bir tanık, aracın pert olduğunu belirtti.

Pendik’te Kadın Cinayeti: Nazlı Duman Boğazı Kesilerek Öldürüldü

Pendik’te yaşayan Nazlı Duman, sevgilisi Emrah Bolat tarafından boğazı kesilerek öldürüldü. Olay sonrasında Emrah Bolat intihar etti. Nazlı Duman’ın annesi kızının evinde korkunç bir manzara ile karşılaştı. Polis olayla ilgili inceleme yapıyor.

Pendik Gençleri Oryantiring ile Doğayla Buluştular

Pendik Belediyesi’nin koordinatörü olduğu Cneering “Oryantiring ile Doğayla Buluşan Vatandaşlar” Projesi, Gençlik Kampı’nda gerçekleştirildi.

Pendik’te Kur’an Kurslarındaki çocuklara dondurma dağıtıldı

Pendik Belediyesi, ilçe genelindeki camilerde eğitim gören çocuklara dondurma dağıttı. Yaz sıcaklarında camilerde Kur’an Kursuna giden çocuklar ikram edilen dondurmaları neşeyle yedi. Pendik Belediyesi 149 camide 12.000 adet dondurma dağıtarak çocukların yüzünü güldürdü.

Pendik Belediyesi temizlik filosuna 3 yeni süpürme aracı daha kattı

İlçedeki temizlik faaliyetlerinin daha da verimli hale getirilmesi için yatırımlarını sürdüren Pendik Belediyesi, temizlik filosuna 3 yeni yol süpürme aracını daha kattı. Yeni araçlar ile en dar alanlarda dahi verimli şekilde temizlik yapılabilecek.

Başkan Ahmet Cin, vatandaşlara aşure ikram etti

Pendik Belediyesi, Muharrem ayı vesilesiyle Aşure Dağıtım Programı gerçekleştirdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, programda vatandaşlara aşure ikram etti.

Pendik’te Mahallelerin Temizliği Gece Geç Saatlere Kadar Sürüyor

Pendik Belediyesi ekiplerinin geçen hafta başlattığı toplu temizlik çalışması sürüyor. Çarşamba günü sona erecek çalışma kapsamında ekipler, atık eşya, atık dal ve moloz toplarken diğer yandan da gecenin ilerleyen saatlerine kadar çöp topluyor, konteynerleri temizleyip dezenfekte ediyor.

Pendik’te 43 Bin 200 Kaçak Elektronik Sigara Yakalandı

Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekipleri, Pendik Limanı’nda gerçekleştirdikleri operasyonda 43 bin 200 kaçak elektronik sigaraya el koydu. Almanya’dan yola çıkıp İtalya üzerinden Türkiye’ye gelen bir tırın x-ray taramasında şüpheli yoğunluklar görüldü. Fiziki kontrolde tırın dorsesinde çok sayıda çuval içerisinde 43 bin 200 elektronik sigara bulundu. Ele geçirilen kaçak sigaraların piyasa değeri yaklaşık 25 milyon lira olarak belirlendi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Süleyman Özışık Vefat Etti – Özışık Kimdir?

Gazeteci yazar Süleyman Özışık vefat etti. Acı haberi Türkiye Gazetesi yazarı Cem Küçük duyurdu. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Küçük, “Yazması çok zor. Gazeteci arkadaşımız Süleyman Özışık vefat etti. Allah ailesine sabır versin. Mekanı cennet olsun. Bir süredir kanserle mücadele ediyordu. Kaderi buraya kadarmış” ifadelerini kullandı.

ÖTM – Komedi Mizah

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bir mitingi sırasında,miting alanında toplanan vatandaşlarla yapılan röportajlarda,bir kadın Erdoğan için “Onu görmek için çok uzaktan geldim.Çok seviyorum Erdoğan’ı.Allah ona uzun ömür versin.Benim ömrümden alsın,ona versin..” dediydi..

Hazırlayan: Rabia Hatun Bayram