GündemHaber Girişi : 08 Mart 2023 11:20

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajları Resimli – Yazılı 2023

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajları Resimli – Yazılı 2023

8 Mart Dünya Kadınlar Günü, Birleşmiş Milletler tarafından da onaylanarak  1921 yılından beri kutlanıyor. Kadınlar gününde bazı ülkelerde resmi tatil yapılıyor. Kadınların dünya üzerindeki önemi, hakları, sosyal ve ekonomik başarılarına vurgu yapılıyor. Sevdiklerinin Kadınlar Günü’nü kutlamak isteyenler, Kadınlar Günü mesajlarını resimli ve yazılı olarak araştırıyor.

Bu günün anlam ve önemine özel 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı paylaşımları başladı. Bu özel günde sevdiklerine iyi dileklerini iletmek isteyenler; sevgiliye, eşe, anneye, ablaya, arkadaşa 8 Mart Kadınlar Günü kutlama mesajları araştırması yapıyor. Biz de sizlere 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel anlamlı, duygusal mesajları derledik.Kadınlar Günü mesajlarını sizler de sevdikleriniz ile paylaşabilir, onlara WhatsApp, Facebook, Instagram, Twitter gibi sosyal medya hesapları üzerinden Kadınlar Günü mesajlarını yollayabilirsiniz.

İşte, Dünya Kadınlar Günü yazılı ve resimli mesajlar

DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJLARI

 Kadınlar Günü mesajlarını sizler de sevdikleriniz ile paylaşabilir, onlara WhatsApp, Facebook, Instagram, Twitter gibi sosyal medya hesapları üzerinden Kadınlar Günü mesajlarını yollayabilirsiniz.
  • 8 Mart, dünyada kadınların eşitlik, kalkınma ve daha huzurlu yaşam özlemleri dile getirdikleri gündür. Kadınlarımızın bu anlamlı gününü yürekten kutluyorum.
  • Toplumun beklentilerinin ışığınızı azaltmasına izin vermeyin. Kendinizi sevin, sevgi ve ışığa layık olduğunuzu bilin ve sesinizin önemli olduğunu anlayın! 8 Mart Dünya Kadınlar Gününüz kutlu olsun!
  • 8 Mart Dünya Kadınlar Günü, saygıdeğer Türk ve Dünya kadınlarına sağlık ve mutluluk getirsin. Kadınlar Gününüz kutlu olsun.

EŞE DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJLARI

8 Mart Kadınlar Günü Mesajları Resimli - Yazılı 2023
  • Meğer dilimdeki ve beynimdeki en güzel kelime senin adınmış. Sana her seslendiğimde ya acım dinmiyor ya da sevgim coşuyor. Kadınlar günün kutlu olsun.
  • Mesafeler uzak olsa da yüreğim hep senin canım… Kadınlar günün kutlu olsun.
  • Senin sevgin dünyamı ısıtan tek güneştir. Hiç ışığın eksilmeyecek biliyorum. Varlığınla mutluyum. Kadınlar günün kutlu olsun sevgilim…
  • Benim için her şeye katlanan, her zaman yanımda olan, değeri paha biçilemeyen dünyanın en güzel kadınına; Kadınlar günün kutlu olsun!

ARKADAŞA DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJLARI

bütün dünya kadınlarına sağlık, mutluluk ve esenlik dolu günler diliyor 8 mart dünya kadınlar gününü kutluyorum
  • Dostum, arkadaşım, sırdaşım! Bir gün, umarım bana gösterdiğin sevgi ve sabrı sana gösterebilme şansım olur. Seni çok seviyorum! Kadınlar günün kutlu olsun.
  • Senin sevgin dünyamı ısıtan tek güneştir, hiç ışığın eksilmeyecek biliyorum. Varlığınla mutluyum, kadınlar günün kutlu olsun sevgili dostum…
  • Güneş kadar sıcak, kar tanesi kadar berrak, yağmur kadar saf ve temiz bir ömür dileğiyle.. Kadınlar Günün Kutlu Olsun.
  • Can dostum biricik arkadaşım 8 Mart Dünya Kadınlar Günün kutlu olsun.
  • Bu hayatta sahip olduğum her şeyim, dünüm, bugünüm, yarınım canım arkadaşım kadınlar günün kutlu olsun… Seni çok seviyorum.

8 MART KADINLAR GÜNÜ MESAJLARI RESİMLİ

bir erkeği eğitirseniz bir adamı eğitirsiniz
bir kadını eğitirseniz bir kuşağı eğitirsiniz
Her gün mucizeler yaratan her adımda dünyayı güzelleştiren tüm kadınların 8 mart dünya kadınlar günü kutlu olsun
8 mart dünya kadınlar günü resimli mesajlar
en anlamlı, duygusal, eşe,arkadaşa, sevgiliye 8 mart dünya kadınlar günü resimli mesaj
bütün kadınların 8 mart dünya kadınlar gününü kutluyoruz
8 mart dünya kadınlar gününüz kutlu olsun
8 mart dünya kadınlar günü
her yer kadınla güzeldir
kadın her yaşta güzeldir
8 mart dünya emekçi kadınlar günü