GündemHaber Girişi : 20 Ekim 2023 15:04

A101, ‘Aldın Aldın’ 19 Ekim 2023 Perşembe gününden itibaren geçerli olacak ürün kataloğunu yayınladı

A101, ‘Aldın Aldın’ 19 Ekim 2023 Perşembe gününden itibaren geçerli olacak ürün kataloğunu yayınladı

A101 Market’in vazgeçilmez kampanyalarından biri olan “Aldın Aldın,” her hafta Perşembe gününden başlayıp diğer Perşembe gününe kadar süren indirim fırsatlarını sunuyor. 19 Ekim tarihinde başlayan ve 26 Ekim’e kadar devam edecek olan bu haftanın “Aldın Aldın” kampanyası, birbirinden cazip fırsatlarla dolu. Üstelik sadece bu haftayla sınırlı kalmayacak!

7 Ekim – 3 Kasım tarihleri arasında geçerli olacak

Ayrıca, 7 Ekim – 3 Kasım tarihleri arasında geçerli olacak olan “Aldın Aldın” indirimli ürün kataloğu da raflardaki yerini aldı. İşte bu özel kampanya döneminde indirimde olan bazı ürünler ve onların detayları:

Bu indirimli ürünler, kampanya tarihleri boyunca A101 Market mağazalarında sizleri bekliyor olacak. Bu fırsatları kaçırmamak ve avantajlı alışverişler yapmak için A101 mağazalarını ziyaret etmeyi unutmayın.

Ayrıca, “Aldın Aldın” kampanyası kapsamındaki indirimler hakkında daha fazla bilgi almak için A101 Market’in resmi web sitesini ziyaret edebilir veya en yakın şubeye uğrayabilirsiniz. Her hafta yeni fırsatlarla dolu bu kampanyayı takip ederek bütçenizi korurken kaliteli ürünlere sahip olabilirsiniz.