GündemHaber Girişi : 19 Nisan 2023 10:04

ABB, çocukları BKM Mutfak oyuncuları ile buluşturdu

ABB, çocukları BKM Mutfak oyuncuları ile buluşturdu

Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı, Esertepe Aile Hayat Merkezi’nde çocukları BKM Mutfak oyuncuları Cemile Canyurt ve Atakan Çelik ile bir ortaya getirdi.

Etkinlikle ilgili konuşan Bayan ve Aile Hizmetleri Daire Lideri Dr. Serkan Yorgancılar, “Esertepe Aile Ömür Merkezi’mizde çocuklarımızla birlikteyiz. Orta tatilleriniz birlikte kıymetlendiriyoruz. BKM Mutfak grubu çocuklarımıza 2 gün boyunca çok keyifli etkinlikler sundu. BKM Mutfak’tan iki oyuncumuzla keyifli dakikalar geçirdiler” dedi.

Çocuklarla buluşan BKM Mutfak Oyuncusu Cemile Canyurt ise kanılarını şu sözlerle lisana getirdi:

“Program için çok heyecanlıyım. Ankara’da büyüdüm ben. Buraya her geldiğimde çok sıcak karşılanıyoruz. Çocuklarla aram da çok uygundur. Çocuklarla, Çok Hoş Hareketler Sahnesi’ne çıkmadan evvel yaptığımız ısınma hareketleri ve drama oyunlarıyla birlikte vakit geçireceğiz.”

BKM Mutfak oyuncusu Atakan Çelik ise, “Çok memnunum. Ankara’da olmak çok güzel… Bu periyotta en çok çocukların morale muhtaçlığı olduğunu düşünüyorum. Ülke olarak çok güç vakitlerden geçiyoruz, o yüzden çocuklarla birlikte çok eğlenceli vakit geçireceğiz” diye konuştu.

Başkentli çocuklar, birinci defa BKM Mutfak grubunun gösterisini izleyeceklerini belirterek şu sözleri kullandı:

Mihrimah Ergen: “Balondan haller, kağıttan kediler köpekler yapıyorum. Çok eğleniyorum. Birinci defa burada BKM Mutfak’ın bir gösterisini izleyeceğim.”

Muhammed İpek: “9 yaşındayım. Burada kılıç yaptım, kedi yaptım. Çok eğlendim. Daha evvel hiç BKM Mutfak’ı ı izlememiştim. Buraya geldiğim için çok heyecanlıyım.”

Hibya Haber Ajansı