Kültür ve SanatHaber Girişi : 22 Kasım 2022 16:48

Abdullah Şenaslan’ın 2. Kitabı ‘Iskalanmış Meseleler’ Çıktı

Abdullah Şenaslan’ın 2. Kitabı ‘Iskalanmış Meseleler’ Çıktı

Yazar Şenaslan bu kitabı özellikle gençlerin okuması gereken vizyon genişleten çarpıcı ve yer yer sarsıcı bir eser.

Akademisyen yazar Abdullah Şenaslan’ın dergilerde ve gazetelerde yayınladığı yazılar, Gece Yayınları tarafından kitaplaştırıldı.

Şenaslan’ın, “Iskalanmış Meseleler” adıyla yayınlanan 2. kitabı, ‘kişisel gelişim’, ‘sanat’, ‘din’, ‘gezi notları’ ve tüm bu alanların hepsinde ‘Gençleri ve Gençliği’ anlatmakta.

“Gençlik çözüldükçe, küçülerek gruplara ayrıldıkça, birlik ve bütünlüğünü kaybettikçe toplum hayatı da buna paralel olarak şu veya bu tarzda değişir. Buna göre, zaman içinde gençler, çözülmeye ve toplumsal yalnızlıklara, iktisadi ve ahlaki problemlere kaynak olmaktadır. Peki gençleri bu durumdan kurtarmak kimin vazifesidir? İşte tüm bu problem ve sorunlara bir çözüm önerisi ve kaynak oluşturması açısından ‘Iskalanmış Meseleler’ çok önemlidir” şeklindeki arka kapak yazısından da anlaşılacağı üzere Iskalanmış Meseleler özellikle gençler için son derece faydalı olacak bir kişisel gelişim kitabı.

Şenaslan 2. kitabında da gençleri derinlemesine ele alıyor. Gençlerin bilmediğimiz birçok sokaklarını kitabında bize gezdiriyor.

Kitabı yayınevlerinden ve online satış platformlarından bulmanız mümkün.