GündemHaber Girişi : 12 Nisan 2023 19:04

AK Parti Batman milletvekili adayları, Batman’da vatandaşlarla bir araya geldi

AK Parti Batman milletvekili adayları, Batman’da vatandaşlarla bir araya geldi

Partili ve vatandaşlar tarafından havaalanı önünde karşılanan milletvekili adayları, burada kendilerini bekleyen partililerle ve vatandaşlarla selamlaştı. Adaylar, daha sonra araç konvoyu eşliğinde kent çeşidi attı. Kent cinsinden sonra AK Parti Vilayet Başkanlığına geçildi.

AK Parti listesinden Batman 2’nci sıra milletvekili adayı seçilen HÜDA PAR Genel Lider Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Serkan Ramanlı konuşmasında şu sözlere yer verdi:

“Allah birliğimizi daim eylesin. Bu görkemli görüntüyü dalga dalga büyütmeyi bize nasip etsin inşallah. Hepinizle gurur duyuyoruz. Erdem duyuyoruz. İnşallah Mecliste de sizlere layık birer vekil olmaya gidiyoruz. Bugün bu meydanda AK Parti ile HÜDA PAR bayraklarının bir ortaya gelmesinin ne kadar değerli ve kıymetli olduğunu sizler benden daha güzel biliyorsunuz.”

AK Parti listelerinden birinci sıra milletvekili adayı olan Ferhat Nasıroğlu ise konuşmasında, “Şimdiye kadar gençlerimize her türlü dayanağı verdik. Lakin artık daha sıkıntı bir vazife üstlendik. Sizin vekaletinizi almak üzere geldik buraya. Bize bu vekaleti verecek misiniz? Bakın beş pırıl pırıl genç kardeşimizle beraberiz buradayız. Beş kardeşimizi Meclise gönderecek miyiz? Allah bizimle beraberdir. Batman için diyoruz.” tabirini kullandı.

Törene HÜDA PAR Vilayet Lideri Davut Şahin, AK Parti Vilayet Lideri A. Akif Gür, belediye liderleri, STK temsilcileri, partili yetkililer ve çok sayıda Batmanlı vatandaş katıldı.

Hibya Haber Ajansı