GündemHaber Girişi : 21 Nisan 2023 00:06

AK Parti binasına silahlı saldırıya siyasilerden tepki

AK Parti binasına silahlı saldırıya siyasilerden tepki

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, toplumsal medya hesabından yaptığı açıklamada, “AK Parti Çukurova İlçe Başkanlığımıza düzenlenen silahlı saldırıyı şiddetle kınıyorum. Birlik ve beraberliğimize yönelik yapılan bu ataklar asla gayesine ulaşamayacaktır. Çukurova Teşkilatımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.” tabirlerine yer verdi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın açıklaması şöyle:

“AK Parti Adana Çukurova İlçe Başkanlığı Binasına yapılan silahlı saldırıyı kınıyorum. Adana Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından atak ile ilgili resen tahkikat başlatılmıştır. Saldırıyı gerçekleştiren şahıs gözaltına alınmış olup soruşturma titizlikle yürütülmektedir.”

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Twitter’dan yaptığı açıklamada, “Adana’da AK Parti Çukurova İlçe Başkanlığı’mıza düzenlenen silahlı saldırıyı şiddetle kınıyorum. Bu çeşit provokasyonlar birliğimize, beraberliğimize asla ziyan veremeyecektir. Partimize ve Çukurova Teşkilatımıza geçmiş olsun.” sözlerini kullandı.





Aile ve Toplumsal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, toplumsal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“AK Parti Çukurova İlçe Başkanlığımıza düzenlenen silahlı saldırıyı şiddetle kınıyorum. Birliğimize ve beraberliğimize yönelik bu tıp hücumlar asla emeline ulaşamayacak.”

DEVA Partisi Genel Lideri Ali Babacan’ın açıklaması şu halde:

“AK Parti Çukurova İlçe Başkanlığı'na gerçekleştirilen silahlı saldırıyı kınıyorum. AK Parti'ye ve teşkilatlarına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Ülkemizin ve siyasetin şiddetten arındırılması için çabamızdan vazgeçmeyeceğiz.”

Hibya Haber Ajansı