GündemHaber Girişi : 21 Mart 2023 17:50

AK Parti İstanbul’da SKM yönetimi belli oldu

AK Parti İstanbul’da SKM yönetimi belli oldu

Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Periyot Milletvekili Genel Seçimi maratonu aralıksız devam ediyor. AK Parti’de milletvekilliği aday adaylığı süreci devam ederken saha çalışmaları da sürat kazandı. 3 bölgeye ayrılan İstanbul’da 39 ilçenin her bir noktasında her kısmı kucaklayacak kapsayıcı programlar hazırlandı.

“SKM programları dolu dolu geçecek”

SKM programları kapsamında mahalle mahalle, sokak sokak, mesken konut çalışma yapılacak. Vatandaşlarla yüz yüze temas kurmaya itina gösterilecek. 21 yıllık AK Parti iktidarında Türkiye’nin kazanımları anlatılacak. Önümüzdeki 5 yıllık misyon müddeti kapsamında yapılması planlanan projeler, yatırımlar başta olmak üzere Türkiye Yüzyılı vizyonu hakkında vatandaşlar bilgilendirilecek.





“Genç seçmenlere yakın temas”

Milletvekili adayların belirlenmesiyle birlikte SKM programları ivme kazanacak. Esnaflar, pazar yerleri, taksi ve minibüs durakları, ofis çalışanları, kahvehaneler, kuryeler, siteler ziyaret edilecek. Millet Bahçeleri, AVM, Teknokent-Teknopark, Organize Sanayi Bölgeleri, cami cemaati buluşmaları gerçekleştirilecek. Sivil Toplum Kuruluşları, Hayvansever Dernekleri, Okul Aile Birliği İdareleri ile bir ortaya gelinecek. Üniversite öğrencileri, birinci sefer oy kullanacak gençler başta olmak üzere genç seçmenlere yönelik özel çalışma yapılacak.

Belirlenen AK Parti İstanbul Vilayet SKM İdare Şeması şöyle:

SKM Lideri: Ömer Faruk Kalaycı, SKM Başkanvekili: Maliki Ejder Batur, SKM Lider Yardımcısı: Rabia İlhan, SKM Lider Yardımcısı: Muhammed Cem Çekerek, 1. Bölge SKM Lideri: Gıyaseddin Gergin, 2. Bölge SKM Lideri: Ahmet Kaan, 3. Bölge SKM Lideri: Mehmed Emin Özkaya, Program Tanıtım ve İzleme Sorumlusu: Fatih Coşar, Hukuk ve Eğitim İşleri Sorumlusu: Şengül Karslı, Mali İşler Sorumlusu: Fahri Şahin, Sekreterya ve Bilgi Süreç Sorumlusu: F. Zehra Şener, Birlik Çalışma Konseyi Sorumlusu: Seçkin Turan

39 İlçede de SKM Lideri ve idareleri belirlendi ve saha çalışmalarına başlandı.

Hibya Haber Ajansı