GündemHaber Girişi : 20 Mart 2023 23:04

AK Parti Sözcüsü Çelik’ten Mehmet Şimşek açıklaması

AK Parti Sözcüsü Çelik’ten Mehmet Şimşek açıklaması

Çelik’in konuşmasından birtakım satır başları şöyle:

“Kendisi çok pahalı arkadaşımız, geçmişte hükümetlerimizde vazife yaptık.Aktif siyasetten ayrıldıktan sonra görüştüğümüz bir arkadaşımız. Mehmet Beyefendi, Cumhurbaşkanımızla görüştü. Sizler şunu merak ediyorsunuz; aday olacak mı diye. Kendisi siyasetten ayrıldıktan sonra pekçok işle meşgul.Sivil toplum kuruluşlarında misyonları var. Faal siyaseti düşünmüyor. Kendisi etkin siyasetten ayrılırken kararının bu olduğunu söz etmişti.

Çeşitli sivil toplum kuruluşlarında misyon yapıyor. Sayın Cumhurbaşkanımızın parti ya da hükümet siyasetlerine dönük olarak her mevzuda katkıyı vereceğini, yardımcı olacağını,emek sarfedeceğini bir kere daha söz etti.

Bizim kendisiyle dışarıda da görüştüğümüz arkadaşımız. Faal siyaseti düşünmüyor. ‘Ben Cumhurbaşkanımızın parti, hükümet, ekonomi politikalarına destek vermeye, birikimimi yansıtmaya, destek vermeye hazırım’ demiştir arkadaş.





Kendisi çok pahalı arkadaş, daima görüştüğümüz arkadaşımız. Seçim vakti olunca inanılmaz hava yaratıyor. Türkiye siyasetini ve dünyadaki ekonomik gelişmelerini daima konuştuğumuz arkadaşımız. Kendisi etkin siyaseti düşünmüyor fakat dilek edildiğinde her türlü takviyesi vereceğini söyledi. Kendisi faal siyaseti dilek ederse bütün partimizin mütün düzenekleri açıktır.”

Hibya Haber Ajansı