GündemHaber Girişi : 14 Mart 2023 13:40

AK Partili İlhan: “Zor günleri birlikte atlatacak, yaralarımızı birlikte saracağız”

AK Partili İlhan: “Zor günleri birlikte atlatacak, yaralarımızı birlikte saracağız”

Kadın Kolları Lideri İlhan’ın açıklaması şöyle:

“Maalesef 6 Şubat’ta; Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 vilayetimizi etkileyen, tüm Türkiye’yi derinden sarsan, asrın felaketi olarak nitelendirilen zelzeleleri yaşadık. Yaşanan sarsıntılar sonrası teşkilatlarımız birinci günden itibaren zelzelenin yaşandığı vilayetlerimizde seferber oldu. Sarsıntıdan etkilenen vatandaşlarımızı çadırkent ve konteyner kentlerimizde ziyaret ettik, onları yalnız bırakmadık. Vilayetlerimize gelen depremzedelerimizi de kaldıkları yerlerde ziyaret ederek dayanak olduk.

Bugün burada 22 Şubat’ta Genel Merkez Bayan Kolları Başkanlığımız tarafından başlatılan ve 70 vilayetimizin de iştirakiyle desteklenen “Sıcak Sofralar Tekrar Kurulsun Mutfak Seti” kampanyası ve birebir tarihlerde İstanbul Vilayet Bayan Kolları Başkanlığımız tarafından, bayanlarımızın ferdî gereksinimlerini karşılamak ve Kardeşlik Mektupları ile bağlarımızı kuvvetlendirmek emeliyle başlatılan “Elimin Emeği Gözümün Nuru” kampanyası için toplandık.

Kampanyalar kapsamında; İstanbul Vilayet Bayan Kolları Başkanlığı olarak, ilçe ve mahalle teşkilat mensuplarımızın da takviyeleriyle hazırladığımız 7 bin adet Sıcak Sofralar Tekrar Kurulsun Mutfak Seti Kolisi, 7 bin adet “Elimin Emeği Gözümün Nuru Kolisi ve 75 adet oyuncak kolisini deprem bölgesine gönderiyoruz. İstanbul İl Kadın Kolları Teşlikatı olarak 7 bin çadırı ziyaret edip kolilerimizi kardeşlerimize ulaştıracak ve kardeşlik hukukumuzu kuvvetlendireceğiz. İlk günden bu yana depremzedelerimizi yalnız bırakmayan ve kampanyamıza destek veren herkese şükranlarımızı sunuyoruz. Bu zor günleri hep birlikte atlatacak, yaralarımızı birlikte saracağız.”





Hibya Haber Ajansı