GündemHaber Girişi : 22 Nisan 2023 19:04

Akşener: “Bebek katilleriyle el ele tutuşan sensin Recep Bey!’”

Akşener: “Bebek katilleriyle el ele tutuşan sensin Recep Bey!’”

Akşener, Kırıkkale’de Zafer Caddesi’nde kendilerini karşılayan kalabalıkta vatandaşlara seslendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın geçtiğimiz gün kendisine ve Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik; ‘’Teröristlerle el ele’’ argümanlarına ait konuşan Akşener; ‘’Bebek katiliyle el ele tutuşan sensin Recep Beyefendi. Onun kardeşine; ‘Bizim Mehmet’ dedin. Akraba mısınız saygıdeğer? Osman Öcalan’ı Kandil’den getirip TRT’ye çıkardın Recep Beyefendi. Sen bunlarla akraba mısın? Bu el pkk’da, bu el Hizbullah’ta muhterem! Açtırma kutuyu, söyletme kötüyü.’’ dedi.

Kırıkkale ziyaretinde yanında olan GÜZEL Parti Kalkınma Siyasetleri Lideri Bilge Yılmaz’ı Kırıkkaleli vatandaşlara tanıtan Akşener; ‘’Prof. Dr. Bilge Yılmaz, inşallah iktisadımızı yönetecek.’ tabirini kullandı.

Bilge Yılmaz’ın 30 yıldır Amerika’da değerli üniversitelerde ders verdiğini söylediğini söyleyen Akşener; ‘’Bu arkadaşımız hâlâ Türk vatandaşı. Amerikan vatandaşı olmamış. Iğdır’dan yola çıkmış bir ailenin oğlu. Gencecik kızların ve oğulların hiçbir imtihanda haksızlığa uğramadığı bir periyottan geliyor. Ancak siz her imtihanda haksızlığa uğruyorsunuz.’’ diye konuştu.





Kırıkkale’de bulunan ve KİT kapsamından çıkarılan Makine Kimya Endüstrisi’ne dikkat çeken Akşener; ‘’Bu kentte yüzde 25 işsiz genç var. Onu da biz çözeceğiz. Makine Kimya sanayisini aldılar elinizden, KİT olmaktan çıkardılar. Beşerler işten çıkarıldı, yerine yenisi alınmadı. Onu da biz tekrar ihya edeceğiz ve bu kentte işsiz genç kalmayacak inşallah.’’ tabirlerine yer verdi.

Hibya Haber Ajansı