GündemHaber Girişi : 23 Nisan 2023 18:20

Akşener: “Bu ele bugüne kadar terörist eli değmedi”

Akşener: “Bu ele bugüne kadar terörist eli değmedi”

Akşener, Konyada Seçim Uyum Merkezinin açılışında kendilerini karşılayan kalabalıkta vatandaşlara seslendi. 14 Mayıs seçimlerini işaret ederek konuşmasına başlayan Akşener, 20 Ocak 2020den beri gezdiği esnaf ziyaretlerini hatırlattı.

Esnaf ziyaretlerinde hiçbir dükkânın içinde siyasi propaganda yapmadığını anlatan Akşener, yalnızca vatandaşların kaygılarını dinlediğini ve o kederler üzerinden tahliller ürettiklerini söyledi.

‘’Biz savaşa gitmiyoruz, cenge gitmiyoruz. Seçime gidiyoruz.’’ diyerek seçimler üzerine konuşmasına devam eden Akşener; ‘’Bütün siyasi partilerin sıkıntılarınıza dair tahliller ürettiği, projeler ortaya koyduğu; esnaf dükkânında müşteri nasıl velinimetse siyasetçi için de seçmen müşteridir. Hasebiyle seçmen velinimettir diyerek o seçmenin talebine uygun proje üretmektir, hizmet üretmektir ve bütün rekabet bunun üzerine olur.’’ dedi.

Akşener; ‘’Yok o denli bedavadan yok. Oy vereceksiniz o denli başbakan olacağım. Pazarlık yok.’’ diye konuştu. GÜZEL Parti Genel Lideri Meral Akşener, Ak Parti iktidarının mühletinin dolduğunu tabir ederek ‘’Bir iktidar 21 yıl boyunca uzarsa, o sene doğmuş çocuklar artık seçmendir. Öbür bir hayat bilmezler.’’ dedi.

Gençle konuşmasına, kendi üzerinden verdiği örnekle devam eden Akşener; hacı olduğunu ve 7 yaşından beri namaz kıldığını söyleyerek; ‘’Eğer kul hakkına el uzatıyorsam o namazın ne bana ne sana yararı var? Eğer ben bir mevkideysem; sen imtihana girdin, aldın 86 puan. Fakat ben bir yakınımı, tanıdığımı torpil yaptım, üçkâğıt yaptım. Onun ayısı oldum, dayısı oldum ve döndüm 52 puanlıyı mülakatta senin yerine tayin ettirdiysem batsın bu dünya, bu namazın bir manası yok!’’ diye konuştu.

‘’bu ele bugüne kadar terörist eli değmedi. O terörist eli, bu ele değse vallahi keserim, billahi keserim!’’

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ve Ak Parti mensuplarının kendisine ve Millet İttifakı’na yönelik savlarına ait konuşan Akşener şöyle devam etti:

‘’Arkadaş ben Meral Akşenerim açtırma kutuyu, söyletme kötüyü. Bu ele bugüne kadar terörist eli değmedi, Allah hakkı için değmedi. Vallahi değmedi, billahi değmedi. O terörist eli bu ele değse vallahi keserim, billahi keserim. Allah şahit olsun keserim.

Hibya Haber Ajansı