DünyaHaber Girişi : 27 Mart 2023 12:20

Al-Ver.com’dan deprem bölgesindeki yerel üreticilere 100 milyon değerinde destek paketi

Al-Ver.com’dan deprem bölgesindeki yerel üreticilere 100 milyon değerinde destek paketi

Yaşadığımız deprem felaketinin yaralarını sarmak için çabaladığımız bu şiddetli süreçte Türkiye’nin birinci online hammadde platformu ‘Al-Ver.com’ deprem bölgesinde yer alan mahallî üreticilere 100 milyon kıymetinde takviye paketi verecek. Bu paketin emeli üretici ve hammade satıcılarına bir nebze olsa dokunarak ticaretlerini sürdürebilmesini sağlayacak. Birlikte kalkınmak ve uygunlaşmak için Al-Ver.com üzerinden deprem bölgesindeki üretici ve hammadde satıcılarına sahip çıkarak ticaretlerini sürdürebilmeleri için PRO PAKET tanımlıyor. Bu kapsamda zelzeleden etkilenen mahallî üreticiler kendilerine tanımlanan PRO PAKET’lerle fiyatsız olarak alış ve satış ilanı oluşturabilecek.

Al-Ver.com profesyonel hesaba geçiş yapılarak ilanlarınız için puan harcamanıza gerek kalmaz ve eserlerinizle ilgili bir çok istatiği görebilirsiniz. Harita modülü üzerinden size en yakın alış ve satış ilanlarını takip ederek gereksiniminiz olan esere tek tıkla ulaşabilirsiniz. En çok talep edilen eserleri takip ederek satış yaptığınız eserleri süratlice alıp satabilirsiniz.

Yaraları birlikte sarmak için bu bölgenin tekrar ayağa kalkmasına takviye olmanın ehemmiyetine de değinen Al-Ver.com Kurucu Ceo’su Mesut Gündoğdu “Ülkemiz için daha çok çalışmalıyız. Sarsıntıdan etkilenen üretici ve hammadde satıcıları için birlik oluyoruz. Onların gücüne güç katmayı planlıyor ve uzun soluklu projeler geliştirmek istiyoruz’’ dedi.

Pandemi süreciyle birlikte dijital bir ihtilal yaşanılan bugünlerde artık insanların her şeyi online olarak gerçekleştirdiğini söyleyen Mesut Gündoğdu, “Alıcılar için de satıcılar için de inançlı ve karlı bir platform olan ‘Al-Ver.com’ bu iki paydaşı ortak bir platformda buluşturuyor. ‘Al-Ver.com’, alıcılar için daha fazla seçenek bulma, satıcılar için ise daha fazla müşteri bulma meselesini temelden çözmeyi hedefliyor” diye konuştu.





Mesut Gündoğdu, ‘Al-Ver.com’un sunduğu avantajları ise şöyle özetledi:

“Almanın satmanın en kolay yolu Al-Ver.com sloganıyla çıktığımız bu yolda hammadde dalında alıcı ve satıcıları kolay ve direkt olarak buluşturan, Türkiye’de ve dünyada hammadde konusunda birinci akla gelen bir e-ticaret platformu olmak gayesindeyiz. Bu istikametteki çalışmalarımız da süratli bir halde devam ediyor. En değerli özelliğimiz kolay kullanım ve süratli orta yüz olarak göze çarpıyor. Alıcılar ve satıcılar dışında rastgele bir eser arayanların da aradıklarını bulacağı bir platforma sahibiz. Tıpkı vakitte puan sistemimizle süratli ve inançlı fiyatlama ve inançlı ticaret kesimde girdi maliyetlerini düşürerek bölüm paydaşlarına avantaj sağlayacak.”�

‘Al-Ver.com’ platformunda yer alan hammadde kategorileri�

-Tarım

-Kimyasallar

-Gıda

-Mineraller, Maden ve Metalurji

-Kauçuk ve Plastik

-Enerji

-Tekstil Deri Ürünleri

-Makine

 www.al-ver.com

Hibya Haber Ajansı