4,5 aylık hamile olan Aslı Enver’in bebeğinin cinsiyeti belli oldu

Aslı Enver’e, “Bebeğin cinsiyetini merak ediyoruz” gibi mesajlar gelmeye başlamıştı. Öte yandan Aslı Enver’in bebeğinin cinsiyeti ortaya çıktı.

Aslı Enver, iş insanı Berkin Gökbudak ile Kasım ayında evde aile arasında kıyılan sade bir törenle hayatını birleştirmişti. Evlilikten kısa bir sonra hamile olduğu öğrenilen ünlü isim, son olarak sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi. Ünlü ismin bebeğinin cinsiyeti de ortaya çıktı. Ünlü isimin kız bebek sahibi olacağı öğrenildi.

Hamile kaldığı için evlendiği iddia edilen oyuncu Aslı Enver, bu sorularla alakalı, “Çok yeni bir dönem, çok konuşmak istemiyorum. Benim için de yeni bir dönem. Bu konuyla ilgili bana biraz zaman verirseniz daha rahat konuşabilirim o zaman. Konuşmaya çekiniyorum şu anda. İsim düşünmek için de çok erken olduğunu düşünüyorum” ifadelerini kullanmıştı.

Enver, geçtiğimiz hafta ise oynadığı ‘Sırça’ tiyatro oyunu çıkışı görüntülenmişti. Basın mensuplarını karşısında gören Enver, “Arkadaşlar kusura bakmayın lütfen. 2.5 saattir sahnedeydim ve 2.5 saat boyunca ağladım. Şimdi enerjim pek yok, o yüzden uzun uzun röportaj yapmayalım lütfen” demişti. Basın mensuplarının, “Ne zamana kadar daha sahnede olacaksınız peki? Bir süre belirlediniz mi?” sorusuna ise oyuncu; “Öyle bir tarih belirlemedik. Oynayabildiğim kadar sahnede kalacağım” dedikten sonra basın mensuplarına teşekkür edip evin yolunu tutmuştu.

Aslı Enver Kimdir ?

Kıbrıslı bir Türk babanın ve eğitim için Türkiye’den Londra’ya giden bir annenin ikinci çocuğu olarak dünyaya gelmiş olan Aslı Enver; 12 yaşına değin Londra’da yaşamıştır.

Daha sonra ailesiyle Türkiye’ye taşınan Aslı Enver; ülke değişimi nedeniyle bocalama geçirdiği dönemde annesinin yönlendirmesiyle Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimi olarak başlamıştır.

Pera Güzel Sanatlar Lisesinden ve Haliç Üniversitesi’nin tiyatro bölümünden mezun olan Aslı Enver kariyerinin ilk başında TRT de yayınlanan bir sitcomda 2 dakikalık bir rol aldıktan sonra Ayna adlı kısa filmde oynamıştır.

Kanal D’de yayınlanan Kavak Yelleri adlı gençlik dizisi ile Mine Ergün karakterini canlandırarak çıkış yapan Aslı Enver Hayat Bilgisi ve Suskunlar dizilerinde de yer almıştır. Sonrasında D yapım’ın Kanal D 2013 sezonu için hazırlamış olduğu Kayıp dizisinde Özlem Albayrak karakterini canlandıran oyuncu; Bana Artık Hicran De adlı dizide başrol oyuncusu olarak rol almıştır. 2015 yılında Mutlu Ol Yeter dizisiyle başrol oyunculuğunu devam eden ve 2015 yılından bu yana Dolunay Soysert’le oynamış olduğu Personel oyununda Emma’yı canlandırmaktadır.

13 Temmuz 2012’de Birkan Sokullu’yla evlenmiştir. 27 Ağustos 2015 tarihinde avukatı aracılığıyla açıklama yapmış ve boşandığını duyurmuştur. Dolunay Soysert, Nilay Sorgüven gibi isimlerle yakın arkadaştır.

2015 yılında çekilen Kardeşim Benim’ de Murat Boz’la yakınlaşmasının ardından 2016’da ilişkilerinin başladığını duyurdular. Daha sonra 6 Mayıs 2017 tarihinde ayrılmıştır.


19.01.2023 19:02:20