ABB ve BKM iş birliğiyle depremzedeler için Çok Güzel Hareketler Bunlar sahnelendi

ABB ve Beşiktaş Kültür Merkezi (BKM) iş birliğiyle depremzede vatandaşlar için ATO Congresium’da ‘Çok Güzel Hareketler Bunlar-2’ isimli şov sahnelendi.

ABB büyük yıkımlara yol açan Kahramanmaraş merkezli zelzelelerin akabinde 6 Şubat prestijiyle yurt içindeki tüm aktifliklerine orta verme kararı alan BKM sahnelere deri döndü.

Yaşanılan büyük felakete sessiz kalmayan BKM Mutfak oyuncularının sahnelediği şovda ünlü tiyatro oyuncusu Eser Yenenler depremzede çocukların rehabilite olmaları ve travma sürecini atlatmaları için birçok proje hazırladıklarını ve bunları kısa müddette hayata geçireceklerini belirterek, “Bugün burada yaptığımız benim de hayatımda çıkacağım en manalı şov olacak. Ankara Büyükşehir Belediyesinin ağırladığı 4 bin 500 depremzede vatandaşın bir kısmı biz izlemeye gelecek. Bu iş birliği bizim açımızdan hakikaten çok manalı zira o insanların 20 gün sonra tahminen de birinci kere öbür bir şeyi düşünmeleri için bir an yaratmaya çalışacağız. Ben buna bir oyun olarak bakmıyorum, biz buna bir düzgünleşme süreci olarak bakıyoruz. Biz de mizahın güzelleştirici gücünü bölgeye, bölgeden gelen insanlara olabildiğimizce BKM Mutfak olarak yaymak istiyoruz. Bu mevzuda elimizden ne gelirse süreç içinde ve önümüzdeki yıllarda her vakit alanda olacağız”dedi.





Hibya Haber Ajansı


28.02.2023 13:04:05