Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti’nden bölge müdürüne ziyaret

Cumhurbaşkanlığı Bağlantı Başkanlığı Ankara bölge müdür yardımcısı ve bölge müdür vekili iken geçtiğimiz aylarda Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Cumhurbaşkanlığı Bağlantı Başkanlığı Afyonkarahisar Bölge Müdürlüğü’ne atanan Mehmet Zahit Talha Arar, geçirdiği rahatsızlık nedeniyle misyonuna gecikmeli başlayabilmişti.

Cumhurbaşkanlığı Bağlantı Başkanlığı Bölge Müdürü Arar’a yeni misyonunda muvaffakiyetler dileyen Afyon Gazeteciler Cemiyeti yöneticileri Sezer Küçükkurt, Mehmet Emin Güzbey, İsmail Akar, Mehmet Abdioğulları, Ömer Elçi ve Hakan Dilek AGC ve Cumhurbaşkanlığı İrtibat Başkanlığı’nın ortak çalışmalara imza atma dileklerini aktardı.

Cumhurbaşkanlığı İrtibat Başkanlığı Bölge Müdürlüğü’nün Afyonkarahisar’da bulunmasının Afyonkarahisar ve basın mensupları açısından bir talih olduğunu lisana getiren Cumhurbaşkanlığı İrtibat Başkanlığı Bölge Müdürü Mehmet Zahit Talha Arar ise, “Afyonkarahisar’da misyon yapmaktan son derece memnunluk duymaktayım. Sıhhat meselelerim nedeniyle biraz gecikmeli misyonuma başlamış olsam da kısa müddette buradaki dostlarımıza ve Afyonkarahisarımıza ısındım. İnşaAllah daima birlikte Afyonkarahisar’da değerli çalışmalara imza atacağız.” dedi.

Hibya Haber Ajansı






22.02.2023 15:20:04