AK Parti 'Türkiye Buluşmaları'na Devam Ediyor

AK Parti, "Türkiye Buluşmaları" Kapsamında 43 İl ve 527 İlçede Vatandaşlarla Buluştu

AK Parti, 6 Eylül’den itibaren başlattığı "Türkiye Buluşmaları" çerçevesinde şehit yakınları, gaziler, sivil toplum kuruluşları, kanaat önderleri, emekliler, gençler, kadınlar ve çiftçiler gibi toplumun çeşitli kesimleriyle bir araya geldi. Bu süreçte parti, 43 il ve 527 ilçede temaslarda bulundu.

Parti, bir yandan 8. Büyük Olağan Kongre hazırlıklarına odaklanırken, geçtiğimiz hafta sonu mahalle delege seçimlerini tamamladı. Diğer yandan kongre sürecine katkı sağlayacak olan "Türkiye Buluşmaları" devam ediyor.

AK Parti Teşkilat Başkanlığı'nın koordinasyonuyla başlayan bu süreçte, MYK ve MKYK üyeleri, milletvekilleri ve bakanlar sahaya indi. Heyetler, 6 Eylül’den bu yana şehit yakınları ve gazilerden esnafa kadar geniş bir yelpazede vatandaşlarla buluşmalar gerçekleştirdi.

Meslek gruplarıyla da bir araya gelen heyetler, tarım ve sanayi sektörlerinde öne çıkan ürünlerin temsilcileriyle de görüşmeler yaptı. Toplamda 5 bin 700 program düzenleyen AK Parti heyetleri, yarın İzmir, Sakarya, Sivas ve Kilis’te vatandaşlarla bir araya gelmeyi planlıyor.

81 ili kapsayan "Türkiye Buluşmaları" bu ay sonunda tamamlanacak. Program kapsamında elde edilen bulgular, partinin gelecekteki yol haritasını şekillendirmek amacıyla rapor haline getirilecek.

Teşkilat ayrıca üyeleri ve haneleri ziyaret ederek, vatandaşların taleplerini ve sorunlarını dinlemeyi sürdürüyor.


 


23.09.2024 16:26:35