AK Partili Kabaktepe “Yine el ele, gönül gönüle beraber başaracağız”

AK Parti’den yapılan açıklamaya nazaran, AK Parti İstanbul Teşkilatı saha çalışmalarına tüm süratiyle devam ediyor. Yalnızca seçim odaklı değil seçim öncesi ve sonrası süreçlerde de alanda boşluk bırak bırakmayan İstanbul Teşkilatı, 14 Mayıs zaferi için vites yükseltti.

İstanbul Teşkilatı; daha evvel gerçekleştirdiği “Yüz Yüze 100 Gün”, “İstanbul’un Sözü: Birlik İrade Zafer” kampanyalarıyla İstanbul’un 39 ilçesinde 964 mahallesinde milyonlarca vatandaş ile buluştu. “Türkiye’nin En Büyük Ailesi Seninle Güzel” konseptiyle Artı-1 Üye Atılımı başlatarak bilhassa genç seçmenler partiye kazandırıldı. “İlk Oyum AK Parti’ye İlk Oyum Erdoğan’a” kampanyasına en güçlü dayanağı veren İstanbul Teşkilatı, İstanbul’un dört bir yanında milyonlarca genç ile buluştu.

Bakanlardan milletvekillerine, Vilayet Liderinden Belediye Liderlerine, İlçe Liderlerinden Mahalle Liderlerine kadar üst seviye iştirakle gerçekleşen buluşmalar sayesinde hem gençlerin zihinlerini meşgul eden sorulara yanıt verildi hem de Türkiye Yüzyılı vizyonu anlatıldı.

14 Mayıs Zaferi için çalışmalarına sürat veren İstanbul Teşkilatı artık de yeni bir saha çalışması için kolları sıvadı. Vilayet Lideri Osman Nuri Kabaktepe’nin söz ettiği üzere sıkmadık el, selam vermedik gönül bırakmamak için “Sokak Bazlı Hane Ziyaretleri” kampanyası başlatıldı. 1 Nisan’da güçlü bir formda devam edecek kampanya kapsamında her bir sokak için farklı takımlar oluşturulacak. Gruplar, sorumluluk alanındaki sokakta bulunan tüm konutları ziyaret edecek. Hane sakinleriyle bir ortaya gelip sohbet edilecek. Ziyaretlerde vilayet ve ilçe idaresinden yetkililer yer alacak.

1 Nisan Cumartesi günü saat 15.00’da gerçekleştirilecek birinci program Ataşehir, Esenyurt ve Sarıyer ilçelerinde eş vakitli olarak yapılacak. Bu 3 ilçede toplamda 3 bin bireyden oluşacak takımlar birinci etapta 100 bini aşkın haneyi ziyaret edecek. Ardından başka ilçelerde programlar icra edilecek.

Konuya ait açıklama yapan AK Parti İstanbul Vilayet Lideri Osman Nuri Kabaktepe, “20 yıldır ne başardıysak seninle başardık. Bu denli badireler atlattıysak seninle bir ve birlikte olarak atlattık. Sen demokrasiyi korumak için sandığa gittin ve oyunu verdin. Sen vatanını korumak için 15 Temmuz’da meydanlara çıktın. Hoş olan ne varsa seninle oldu. Biliyoruz ki bundan sonrası da sensiz olmaz. Bu vakte kadar daima senin kuvvetine inandık ve ulusal iradenin üstünde hiçbir beşeri güç tanımadık. Türkiye Yüzyılı’nı seninle başaracağız. Artık sana daha çok inanıyor ve daha yüksek sesle söylüyoruz. Seninle oldu, sensiz olmaz. Tekrar el ele, gönül gönüle bir arada başaracağız. İnandığımız kıymetleri daima birlikte koruyacağız. Tek bir amaca odaklanarak Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı Türkiye Yüzyılı için 20 yıldır olduğu üzere yeniden, yine tarihi bir oy ile iktidara taşıyacağız.” dedi.

Hibya Haber Ajansı


01.04.2023 17:06:04