Akşener: ‘’Bu iddiaların binde biri doğruysa sokakta gezemez bu arkadaşlar’’

Akşener açıklamasında, ‘’Hep söylediğim üzere o denli ücretsiz yok. O denli ‘başbakan’ diye bağırmak yok. Vereceksiniz oylarınızı çok çalışacaksınız. Hem cumhurbaşkanını seçeceksiniz hem de o denli oy alacak ki YETERLİ Parti, ben de başbakanlığı hak edeceğim. O denli öbür türlü yok.’’ dedi.

Mansur Yavaş’ın Ankara’ya kazandırdığı projeleri vurgulayan Akşener; ‘’Bir tarafta binlerce konut yapıp hakikaten muhtaçlığı olan ailelere ucuz, onların oturabileceği konutlar imal etmek. Hani siz hiçbir şey bilmezdiniz ya. Bunu Paris’te, Lyon’da, Grenoble’da? Fransızlar yapar biliyor musunuz? Yani toplumsal devlet kavramı o ülkenin şayet demokrasisinin içinde varsa onlar yapar.’’ biçiminde konuştu.

Bu projenin toplumsal devlet anlayışının bir yansıması olduğunu vurgulayan Akşener, Mansur Yavaş’a seslenerek; ‘’Bunun ismi batı demokrasilerinde, kuzey demokrasilerinde toplumsal devlet, fırsat eşitliği kavramıdır. Siz aslında onu yapıyorsunuz. Batı demokrasilerinin hesap verilebilir, vergim nereye gitti diye sorulabilir kavramı içinde onu yapıyorsunuz. Allah bin sefer razı olsun.” formunda konuştu.

‘’Bu tezlerin binde biri doğruysa sokakta gezemez bu arkadaşlar’’





Son günlerde Muhammet Yakut isimli bir şahsın siyasi içerikli paylaşımlarına değinen Akşener şöyle devam etti:

‘’Daha önce de Sedat Peker’in görüntülerini izledik. Bu tezlerin binde biri doğruysa sokakta gezemez bu arkadaşlar. Hayatımda birinci kere duyduğum Pırlanta Sitesi, Şehrazat Sitesi… bu ülke ne olmuş? Bu ülkeyi yönetenler ne olmuş?’ O görüntüden ve daha evvelki görüntülerden gördüm ki haramın tabanına gidilmiş. Şayet doğruysa sokakta gezemeyecek beşerler döndürüp bize iftira atıyorsa sayın Kılıçdaroğlu’n iftira atıyorsa, Meral Akşener’e iftira atıyorsa, Mansur Yavaş’a iftira atıyorsa batsın bu dünya!

ÂLÂ Parti Genel Lideri Meral Akşener, 14 Mayıs seçimlerini işaret ederek; ‘’14 Mayıs’ta her birimize her bir bireye düşen şey şu; şayet ulusal gelirimizin çalınmasını istemiyorsanız, gençler nefes alsın istiyorsa, bu hırsızlardan hesap sorulmak isteniyorsa; bu arsızlardan, bu edepsizlerden, bu hayasızlardan hesap sorulması isteniyorsa 14 Mayıs’ta herkes sandığa gidecek. Yanında herkes bir kişiyi getirecek. Sayın Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı seçeceğiz daima birlikte.’’ sözünü kullandı.

Hibya Haber Ajansı


19.04.2023 00:02:07