Alaçatı’da Suwen rüzgarı esecek

Türkiye’nin 43 vilayetinde perakende mağazalarıyla faaliyet gösteren Suwen Alaçatı’daki birinci, Türkiye’deki 160. mağazasını açtı.

İç giysiden mesken giysiye, çoraptan korseye, mayo ve bikini koleksiyonlarından lohusa kümelerine kadar 1.500’e yakın eser çeşidiyle, farklı yaş ve üsluptaki bayanların her anında yanında olmayı hedefleyen Suwen yeni açtığı mağazalarla büyümeye devam ediyor.

Alaçatı’daki birinci mağazasını açan Suwen, farklı tasarım ve mevsimsel renklerdeki plaj koleksiyonu ile dikkatleri üzerine çekti! Suwen, şık, feminen, şık, spor geniş vücut aralıklarındaki model alternatifleri ve itinayla seçilmiş kumaş çeşitleriyle Alaçatı yaz modasında da yerini aldı.

Açılışla ilgili konuşan Suwen’in Genel Müdürü Ali Bolluk şunları söyledi:

“Bugün itibariyle Türkiye’nin 43 vilayetinde 160 mağazamız bulunuyor. Son 5 senede yurtiçinde her yıl 20-25 mağaza açtık. 2023 yılında da taban 20 mağaza açma maksadımız var. Yeni açacağımız mağazalarla Türkiye’de giderek daha geniş bir coğrafik alana yayılmayı planlıyoruz. Bu kapsamda daha evvel olmadığımız yerlerde de mağaza açmak üzere çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Alaçatı bu manada bizim için kıymetliydi. Buradaki birinci, Türkiye’deki 160.mağazamızı açtığımız için memnunuz.

Öte yandan yurt dışında da yeni açacağımız mağazalarla büyümemizi devam ettireceğiz. Suwen’in bugün itibariyle Türkiye’de 160, Kıbrıs’ta 2, Romanya’da 4 ve Azerbaycan’da 1 olmak üzere toplam 167 mağazası bulunuyor. Buna ek olarak, çeşitli ülkelerde münhasır bayilik vererek Suwen mağazaları açacak firmalar ile mutabakatlar yapmaya devam ediyoruz.”

Hibya Haber Ajansı


13.04.2023 17:04:12