Amazon.com.tr’nin “Bahar Fırsatları” devam ediyor

Amazon.com.tr’nin bu yıl 10 Nisan’a kadar devam edecek “Bahar Fırsatları” kampanyasında uygulanacak fırsatlar yalnızca moda, mesken hayat eserleri, spor, ferdî bakım üzere kategorileri değil en tanınan markaların elektronik, kablosuz ve ofis eserlerini de kapsıyor.  Kampanya boyunca teknoloji tutkunları elektronik kategorisi altında bilgisayar ve bileşenleri, dizüstü, kulaklıklar, cep telefonları ve aksesuarları, konut sineması ve televizyon üzere birçok eserde gereksinimlerini uygun fiyatlarla karşılayabilecek. Ayrıyeten tüketiciler kulaklık, fare, klavye ve powerbank üzere eserlerin kablosuz modellerine de uygun fiyatlarla sahip olabilecek. Ofis kategorisi altında ise kalem, ajanda, mobilya, aydınlatma ve yazıcı üzere eserler çok uygun fiyatlarla sahiplerini bekliyor.
 Teknoloji eserlerinde öne çıkan indirimler:

HP bilgisayarlar

Samsung monitörler

Sony kameralar





Lenovo bilgisayar, tablet ve aksesuarlar

Logitech ürünleri

Bose kulaklık ve hoparlörleri

Amazon.com.tr’nin, Prime üyelerine “Bahar Fırsatları” periyodunun birinci günlerinde sunduğu erken erişim ve özel indirimleri de devam ediyor. Ayda yalnızca 7,90 TL’ye asgarî sepet fiyatı olmaksızın tıpkı gün, sonraki gün, iki günde teslimat ve randevulu teslimat seçenekleriyle fiyatsız ve süratli teslimat seçenekleri sunan Amazon Prime’a çabucak üye olmak ve üyelik ayrıcalıklarını 30 gün fiyatsız denemek için Amazon.com.tr/prime adresini ziyaret edebilirsiniz.

Bahar Fırsatları kampanyası boyunca binlerce eserde sunulacak tüm indirimlere Amazon.com.tr/baharfirsatlari web sayfası ve Amazon taşınabilir uygulaması üzerinden ulaşabilirsiniz.


31.03.2023 13:20:14