Babacan: “Bütün gençler adına ‘Bebecan’ olmaktan gurur duyarım”

Babacan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın her konuşmasında kendisinden bahsettiğini ileri sürerek, şunları kaydetti:

“Bir vakitler bizi hiç görmeyen, küçümseyen, yok sayan iktidar bugünlerde beni hiç lisanından düşürmüyor. Geçenlerde tutmuş, ‘Bebecan’ demiş. Ya, senin o ‘Bebecan’ dediğin, bu ülkenin iktisatta en başarılı olduğu devirde iktisadın başında olmuş bir insan. 34 yıllık üç haneli enflasyonu 2 yılda tek haneye indirirken ‘Bebecan’ idik. Paradan altı sıfır atarken ‘Bebecan’ idik. Bugün de çok şükür, ben bütün gençler ismine ‘Bebecan’ olmaktan gurur duyarım. Bu ülkenin gençlerinin, neredeyse çocuk yaştaki gençlerinin nasıl muvaffakiyetler elde edeceğini gösterdiğim için onur duyarım.”

“Başarıyı eski defterleri karıştırınca buluyor, karşısına ben çıkıyorum”

“Dikkat edin, başarılardan bahsederken daima o devir aklına geliyor” diyen Babacan, “Çünkü şu anda muvaffakiyet yok. Fakat eski defterleri karıştırınca başarıyı bulup gösteriyor. Lakin eski defterleri açtığında bir bakıyor ki karşısına ben çıkıyorum. Biliyorum; çok rahatsız, kızıyor ve öfkeli. Kusura bakmasın, kendisine rahatsızlık vermeye devam edeceğiz.” tabirlerini kullandı.





“DEVA ile CHP logolarının yan yana durması Türkiye için kazanım”

Babacan, DEVA Partisi’nin logosu ile Cumhuriyet Halk Partisi’nin logosunun yan yana durduğunu belirterek, “Bu, Türkiye için çok büyük bir kazanım. Problem Türkiye ise ayrılıklarımızı bir kenara bırakıp, yarınlarda buluşup daima birlikte o maksada yürüyebileceğimizi gösteriyoruz. Altı partinin temsil gücü çok yüksek. Toplumun bütün kesitleri altı siyasi parti çatısında temsil ediliyor.” biçiminde konuştu.

Hibya Haber Ajansı


21.04.2023 00:08:11