Başak Dizer, eşi Kıvanç Tatlıtuğ’u Serenay Sarıkaya’dan mı kıskanıyor?

Serenay Sarıkaya ile Kıvanç Tatlıtuğ yeni sezonda Aile dizisinde başrol oynayacaklar. Çekimleri başlayan Aile dizisi hakkında ortalığı karıştıracak bir iddia ortaya atıldı. Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya’nın başrolü olduğu dizi setinde Tatlıtuğ’un eşi Başak Dizer de bulunuyor. İddiaya göre Başak Dizer, eşini partneri Serenay Sarıkaya’dan kıskandığı için seti terk etmiyor.

Serenay Sarıkaya ile Kıvanç Tatlıtuğ yeni sezonda Aile adını taşıyan dizide başrol olacaklar. Nejat İşler, Nur Sürer gibi isimlerin de rol alacakları Aile dizisinin çekimleri devam ederken hem setten fotoğraflar gelmeye başladı hem de Kıvanç Tatlıtuğ’un eşi Başak Dizer hakkında oldukça şaşırtan hatta ortalığı karıştıracak bir iddia ortaya atıldı.

SERENAY SARIKAYA İLE KIVANÇ TATLITUĞ’UN DİZİSİ KRİZ ÇIKARDI

Gazeteci Bilal Özcan’ın iddiasına göre; Başak Dizer, eşi Kıvanç Tatlıtuğ’u Serenay Sarıkaya’dan kıskandığı için sette bulunmaya başladı. Bilal Özcan’ın iddiasında şu ifadeler yer aldı:

“Serenay bütün rol arkadaşlarıyla sevgili oldu. Kıvanç Tatlıtuğ’un eşi, tüm bunları bildiği için çocuğunu da aldı yanına o da gitti İzmir’e. Kıvanç Tatlıtuğ’u orada yalnız bırakmıyor.”


06.01.2023 15:22:36