Başkan Koyuncu, mahalle toplantılarına devam ediyor

Belediye Lideri Serkan Koyuncu, hem Emirdağ Belediyesi tarafından yapılan çalışmaları mahallelilere anlatmak hem de mahallede var olan meseleleri yerinde tespit etmek emeliyle Adaçal mahalle muhtarı Fuat Akgün ve mahalle sakinleriyle bir ortaya geldi.

Adaçal mahalle sakinlerinin talep ve tekliflerini dinleyen Belediye Lideri Serkan Koyuncu yaptığı konuşmada; “5 yıllığına bize verilen emaneti layıkıyla taşımak için elimizden gelen çabası gösteriyoruz. Mazeret üretmeden, meselelerin süratli bir halde tahlili için gruplarımızla birlikte gece gündüz demeden çalışıyoruz. Yaptığımız istişare toplantılarıyla sizlerin görüşlerine kulak vererek hem Emirdağımızı yarınlara taşıyor hem de yapılan hizmetlerin kalitesini yükseltmiş oluyoruz. Biz bu işin, hizmetin sevdalısıyız. Biz daima birlikte, koskocaman, Gurbetin Başşehri Emirdağız…” tabirlerini kullanarak iştirak sağlayan mahalle sakinlerine teşekkür etti.

Vatandaşlar ile  birebir ilgilenen Belediye Lideri Serkan Koyuncu toplantı sonrasında beraberindeki ünite müdürlerine taleplerin karşılanması ismine talimatlar verdi.

Yapılan istişare toplantısına Belediye Lideri Serkan Koyuncu, Belediye Lider Yardımcısı Vecdi Yürük, Meclis Üyeleri; Ahmet Köksal, Ceylan Aydoğan, Yüksel Arıkanlı, Adaçal Mahalle muhtarı    Fuat Akgün ile mahalle sakinleri katıldı.





Hibya Haber Ajansı


31.03.2023 13:06:15