Başkan Kuş ve ekibi sahada çalışmaya devam ediyor

Şanlıurfa’da 15 Mart günü yaşanan sel felaketinin yaralarını sarmaya çalışan Eyyübiye Belediyesi, tüm ünitelerinin takviye verdiği çalışmalarla gece gündüz çalışmaya devam ediyor. Lider Mehmet Kuş’un alanda şahsen koordine ettiği çalışmalar, yüzlerce sokakta aralıksız sürdürülüyor.

Akabe, Haleplibahçe, Mance, Buhara, Muradiye ve Dedeosman Mahallelerinde selden etkilenen sokaklarda devam eden çalışmaları, Lider Yardımcıları ve ünite amirleriyle koordine eden Eyyübiye Belediye Lideri Mehmet Kuş, selden etkilenen vatandaşlarla da görüşerek taleplerini yerine getiriyor.

Çift vardiya halinde devam eden çalışmalar kapsamında caddelerde biriken sel enkazları iş makineleriyle öbür yerlere nakledilirken, konutların içinden başlayarak sokaklara kadar biriken balçık ve kullanılamaz hale gelen mesken eşyalarını temizleyen gruplar, sokak ve caddeleri basınçlı su ile yıkayarak temizliyor.





Dün akşam saatlerinde gerçekleşen sağanak yağışla birlikte, meskenlerini temizlemek gayesiyle riskli bölgelerde bulunan vatandaşları tahliye eden Eyyübiye Belediyesi, yağışın durmasıyla birlikte paklık çalışmalarına kaldığı yerden devam etti.

Hibya Haber Ajansı


20.03.2023 14:54:09