Başkan Yazıcı, bin 250 öğrenci ile iftar yaptı

Tuzla Belediye Lideri Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla Belediyesi ve Tuzla İlçe Ulusal Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde düzenlenen programlar kapsamında ramazan ayı boyunca her akşam en az bir okula giderek öğrenciler, öğretmeneler ve veliler ile birlikte iftar yapıyor. Bu kapsamda Lider Yazıcı, Tuzla Mesleksel ve Teknik Anadolu Lisesi’nde bin 250 öğrenci ile iftar yaptı. Lider Yazıcı öğrenciler tarafından yapılan elektrikli araç ve robotu da inceledi.

Tuzla Belediye Lideri Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla Belediyesi ve Tuzla İlçe Ulusal Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde düzenlenen programlar kapsamında ramazan ayı boyunca her akşam en az bir okula giderek öğrenciler, öğretmeneler ve veliler ile birlikte iftar yapıyor. Öğrenciler ile tek tek sohbete etme fırsatı yakalayan Lider Yazıcı, öğrencilere tavsiyelerde bulunuyor. Bu kapsamda Lider Yazıcı ve Tuzla İlçe Ulusal Eğitim Müdürü Dr. Ahmet Alireisoğlu, Tuzla Mesleksel ve Teknik Anadolu Lisesi’nde bin 250 öğrenci ile iftar yaptı. Lider Yazıcı öğrenciler tarafından yapılan elektrikli araç ve robotu da inceledi.

“İnşallah 24 saat kütüphanemiz yakın vakitte açılacak”





Program sırasında açıklamalarda bulunan Tuzla Belediye Lideri Dr. Şadi Yazıcı, “Mesele burada iftar yapmak değil, birebir masayı paylaşmak ve paylaşım hissine erişebilmek ve birlikte olabilmektir. Değerli olan buraya iştirakle dayanak veren sizlere yürekten teşekkür ediyorum. Bu işin hoşluğu katılımdadır. Öğrencilerimizin az evvel gezme fırsatı bulduğumuz süper çalışmaları var. Çok hoş eserler ortaya koyan öğrencilerimizin buradaki eğitim ve öğretimlerinin muvaffakiyetinin enlerini gördük. Elektrikli araçlarla yarışlara katılıyorlar. Ben öğrencilerimizin yalnızca ve yalnızca eğitimleri ile değil, hayata hazırlanmaları konusunda 3’üncü adres olarak Bilgi Meskenleri, Gençlik Merkezleri ile bir arada kütüphanelerimizi, bilim sanat merkezlerimizin bütün çalışmalarını ona nazaran dizayn ediyoruz. İnşallah 24 saat kütüphanemiz yakın vakitte açılacak.” dedi.

“Tuzla’yı altında kaplasak hiçbir manası yok”

Tuzla Belediye Lideri Dr. Şadi Yazıcı, “24 saat kütüphanemizde dahil olmak üzere aslında bizim sizler için yaptığımız çalışmaların tek bir sebebi var. Biz her vakit söylüyoruz. Değerli olan gençlerimize bir şeyler verebilmektir. Tuzla’yı altında kaplasak hiçbir manası yok. O nedenle bir aile için gencin yahut çocuğun gelecek için ne mana tabir ediyorsa, toplum için de devlet için de gençlik gelecekte birebir manası tabir ediyor.” diye konuştu.

Hibya Haber Ajansı


17.04.2023 19:26:15