Başkan Yüce, Sakaryaspor Kulübü Başkanı Genç’i ziyaret etti

Yüce, “Ligde üst sıralardayız. Son haftalarda başarılı bir performans sergiliyoruz. Taraftarımızda takımına sahip çıkıyor. İnşallah bu bütünlük ve birliktelik ile nice başarılara ilerleyeceğiz” dedi.

Kulüp Lideri Cumhur Genç tarafından karşılanan Yüce’nin ziyaretinde Kaynarca Belediye Lideri Murat Kefli de yer aldı. Sakaryaspor’un devam eden başarılı grafiğinin konuşulduğu ziyaret sonrası Genç, Sakaryaspor’un yanında oldukları için Lider Şanlı ve Kefli’ye teşekkürlerini iletti.

Başkan Ulu, ziyaret sonrası yaptığı değerlendirmede, “Sakaryaspor bizim sevdamız. Her vakit yeşil siyah sevdamızın yanındayız. Kulüp Liderimiz Cumhur Genç’i ziyaret ederek grubumuzun son durumu hakkında bilgiler aldık. Geçen yıl tattığımız şampiyonluktan sonra Sakaryasporumuz bu döneme istediğimiz arzuladığımız bir formda başladı. Ligde üst sıralardayız.” ifadelerini kullandı.





Son haftalarda Sakaryaspor’un başarılı bir performans sergilediğini belirten Başkan Yüce,  “Taraftarımızda kadrosuna sahip çıkıyor. İnşallah bu bütünlük ve birliktelik ile kaç başarılara ilerleyeceğiz. Biz kadromuzdan eminiz. İdaresinden hocasına futbolcusundan taraftarına kadar herkes Sakaryaspor’un başarısı için elinden geleni yapacaktır. İnşallah dönemin geri kalan kısmında başarılı grafiğimizi devam ettirir ve hedeflediğimiz yerde ligi bitiririz” diye konuştu.

Hibya Haber Ajansı


15.03.2023 16:04:09