Berko Çocuk Tiyatrosu tedavi gören çocuk hastalar için Sahne Aldı

Berko İlaç ‘Sağlıklı Yarınlara’ başlıklı oluşturduğu vizyon ile gerçekleştirdiği projelerle topluma sağlık ve değer katıyor. Berko İlaç, hayata geçirdiği�Çocuk Tiyatrosu, yeni oyunu ‘Demir Kız’ ile hastanelerdeki çocuklarla bir araya geldi.

Berko Çocuk Tiyatrosu, çocuklarda sanat kültürünü oluşturmaya devam ederken, onların sosyal gelişimine de katkı sağlıyor.

Çocuk Tiyatrosu, ikinci oyunu olan ‘Demir Kız’ ile hastanelerde tedavi gören çocuk hastalara sahneleniyor.

ÇOCUKLARIN İYİLEŞMESİNE KATKI SAĞLAYACAK

Tiyatro, mutluluğun çocukların iyileşmesine katkı sağlayacağının bilinciyle hastanelerin pediatri servislerinde yatan çocuk hastalarla buluşuyor.

Çocuk Tiyatrosu, Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ve Başıbüyük Prof. Dr. Asaf Ataseven Ek Hizmet Binası Hastane sınıfında yatarak tedavi gören çocuklara ulaşmanın sevincini yaşadı.

Berko Çocuk Tiyatrosu On Binlerce Çocuğa Ulaştı

Çocuk Tiyatrosu 2015 yılında kuruldu. İki ödül sahibi oldu. Çocuk Tiyatrosu kuruluşundan bu yana; okullar, belediyeler, kültür merkezleri, özel sahneler ve hastanelerde on binlerce çocuğa ücretsiz bir şekilde ulaştı.

“Sosyal sorumluluk alanında değer oluşturmaya devam ediyoruz”

Berko İlaç Yönetim Kurulu Üyesi Eylem Beran yaptığı açıklamada, “Gözbebeğimiz olan Berko Çocuk Tiyatromuz ile sosyal sorumluluk alanında değer oluşturmaya devam ediyoruz. Mutluluğun çocukların iyileşmesine katkı sağlayacağının bilinciyle hastanelerin pediatri servislerinde yatan çocuk hastalarla buluşuyoruz. Çocuk Tiyatromuz ile çocukların hastane kaygılarının azalmasına ve tedavi süreci sonrasında güzel anılar da hatırlamalarına vesile olmayı hedefliyoruz. Sağlıklı yarınlara vizyonumuzla örtüşen, hem sağlıklı hem de sanatla çevrili gelecek nesiller yetişmesini önemsiyoruz” dedi.


17.01.2023 14:28:38