Beylikdüzü’nde “Vücudunu Tanı, Sağlığını Koru” etkinliği başladı

3 hafta boyunca sürecek aktifliğin birinci durağı Hayat Vadisi 1. Etap oldu. Vatandaşların; beden kitle indeksi, beden ölçümleri ve duruş tahlilleri fiyatsız olarak yapıldı.

Ölçümlerin akabinde spor eğitmenleri, şahısların daha sağlıklı bir ömür sürmeleri ismine dikkat etmeleri gereken noktaları paylaştı. Vatandaşlar bu hizmetten duydukları memnuniyeti lisana getirirken Beylikdüzü Belediyesi ve Belediye Lideri Mehmet Murat Çalık’a teşekkür etti.

 Etkinlik 3 hafta sürecek





Beylikdüzü Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Fidan Gül, sağlıklı bir ömür için beden ölçümlerinin nizamlı olarak yapılması gerektiğine dikkat çekerek, şunları söyledi:

 “Vücudunu Teşhis Sıhhatini Koru etkinliğimizin birincisini gerçekleştirdik. Vatandaşlarımız fiyatsız bir biçimde beden tahlillerini yaptırdı. Akabinde spor eğitmenlerimiz değerlendirmeler yaparak tavsiyelerde bulundu. İsteyen herkes, Ömür Vadisi’ndeki standımıza 25-26 ve 29 Mart tarihlerinde 08.30 ile 10.00 saatleri ortasında gelerek ölçümlerini yaptırabilir. 3 hafta sürecek aktifliğin devamında ise 01-02 ve 05 Nisan tarihlerinde Yakuplu Kent Ormanı, 08-09 ve 12 Nisan’da Belediye Çamlık Parkı’nda olacağız. Etkinliklerimize tüm komşularımızı bekliyoruz”

Hibya Haber Ajansı


25.03.2023 17:50:11