Bilici’nin yeni kitabı: “Geleceğe Işık Tutan Liderler”

Kariyer seyahatinin her safhasındaki iş insanları ve iş hayatına yeni atılacak gençler için bütüncül bir anlayışla hazırlanan kitap, liderlik kavramını deneyimler ve geleceğe dair öngörüler ile birlikte ele alıyor. “Bugün artık dünde kaldı” mottosuyla yazılan kitap, iş dünyasının geleceğine ışık tutuyor.

İş dünyasının önde gelen önderleri, meslekleri boyunca attıkları adımları, verdikleri kararları, şirketlerine kattıkları pahaları ve geleceğe yönelik planlarını bu kitapta anlatırken, kitabın arkasında Koray Bilici’nin 25 yıllık performans odaklı dönüşüme dair kanıtlanmış memleketler arası kayıtlı başarılarından elde ettiği birikimleri bulunuyor.

Dijital Darwinizm’in gereği olarak şirketler inanılmaz süratli bir dönüşüm sürecine girdi. Bu dönüşümün kararlı ve enerjik bir biçimde tertiplerin içine işlemesi gerekiyor. Bunun yolu ise yaratıcılık ve pazar datalarının hakikat halde okunmasıyla oluşturulacak güçlü müşteri ve sonuç odaklı yaklaşımlar ve yeni jenerasyon dönüşüm – irtibat başkanları ile yapılan işbirliklerinden geçiyor.

Geleceğin, teknoloji ve başkan odaklı iş dünyasında varlığını sürdürmek isteyen her üst seviye yönetici ve tertip için bedelli bilgiler barındıran kitapta “Dijital Darwinizm, ortak akıl, güncellik, esneklik, değişim, takım, sürdürülebilirlik ve sosyal sorumluluk” üzere bahislere vurgu yapılıyor.





Bilici; çeşitlilik, kapsayıcılık, toplumsal sorumluluk, eşitlik üzerine de konuşmaların yer aldığı Doğan SoLibri tarafından yayınlanan kitabın müellif telif gelirini ise Yanındayız Derneği’ne bağışladı.

Kitapta röportajı yer alan 50 önder iş insanı ortasında; Amazon Türkiye Ülke Müdürü Richard Marriott, Bilgili Holding İdare Şurası Lideri Serdar Bilgili, Henkel Ferdî Bakım Ortadoğu ve Afrika Lider Yardımcısı Hasan Alemdar, Google Cloud Ülke Müdürü Lider Güler, Mey Diageo Genel Müdürü Levent Kömür, Temel Gayrimenkul CEO’su Cem Eriç ve Arzum Elektrikli Mesken Aletleri İdare Heyeti Lideri Murat Kolbaşı da yer alıyor.

“Geleceğe Işık Tutan Liderler”, 28 Mart’ta tüm kitapçıların raflarında yerini alacak.

Hibya Haber Ajansı


21.03.2023 16:24:12