Bu yaz plajlarda Suwen moda

Farklı tasarım ve mevsimsel renklerdeki Suwen plaj koleksiyonu, şık, feminen, şık, spor, cool, geniş vücut aralıklarındaki model alternatifleri ve itinayla seçilmiş kumaş çeşitleriyle yaz modasında yerini alıyor. Bu dönem da plajlarda göz alıcı görünmek için farklı yaş, vücut ve beden tipindeki bayanların gereksinimlerini karşılayabilecek dizaynları klişe kalıplardan uzaklaşarak, bayanların her anında özgürce davranabileceği konfor ve şıklıkta hazırladı.

Suwen plaj koleksiyonu, bilhassa büyük vücutlu bayanların da aktüel dizaynlarda model alternatifleri bulabileceği bir marka.  Desenli yaz elbiseleri ve plaj koleksiyonunu tamamlayan pareoları, yumuşak kumaş tipleri ve renkli dokularıyla dikkat çekiyor. Her yaz olduğu üzere bu yaz da retro, şık, spor, klasik, desenli mayo dizaynlarıyla ön planda.

Bu dönemin plaj trendleri ortasında en çok dikkat çeken eserler, aksesuarlı bikini modelleri ve mayolar. Son yıllarda plajlarda tek kesim plaj tarzı, bayanların öncelikli tercihleri ortasında yer alıyor. Yiğit ve kruvaze kesitler, sırt dekolteleri, bel gölgesine vurgu yapan kemerli modeller ve toparlayıcı özellikteki mayolarıyla Suwen, özel desenleri ve alternatifli modelleriyle bayanların favori eserleri ortasında yerini alıyor.

2023 plaj giysisi küresel trendleri ortasında yer alan petit carée üzere vintage tarzlar, floral efektler, neon renkler, cut out ayrıntılar, illüzyon oyunları, üçgen, straplez, fırfırlı modeller, yüksek beller, halter bölümler, ışıltılı dokunuşlar, kemerler, zincir ve gold aksesuarlar, pliseler, bedeni saran ipli bağlamalar; hepsi ve daha da fazlası Suwen’in yeni 2023 plaj koleksiyonunda kendini gösteriyor.





Tamamlayıcı modüllere paha veren ve eser çeşitliliğini bu manada varlıklı tutan Suwen bu koleksiyonunda yer alan, mayo ve bikinilerini kusursuz bir biçimde tamamlayan, pareoları, plaj elbiseleri, pareo pantolonları, üçgen büstiyerleri, gömlek elbiseleri üzere hem plajda hem de yaz boyunca keyifle giyilebilecek kesimleriyle ilgi çekiyor.

Suwen’in 2023 plaj koleksiyonuna, tüm Suwen mağazalarından ve https://www.suwen.com.tr/ adresli online alışveriş sitesinden ulaşabilirsiniz.

Hibya Haber Ajansı


27.03.2023 12:20:27