Bülent Aydın: Durmak yok yola devam

Listede kendisine yer bulamayan AK Parti milletvekili aday adayı Bülent Aydın gazetemize bir değerlendirme yaptı.

Aydın değerlendirmesinde; “Adaylık kısmet değilmiş. Ama bu yürüdüğüm yolda benim için asla bir engel teşkil etmez. Önümüzdeki süreçte Cumhur İttifakı’nın ve partimin başarısı için durmaksızın tüm birikimimle ve enerjimle çalışmaya devam edeceğim. Hizmet yarışında en önde koşanların arasında yer alacağım.

Bizler inanmış insanlarız. Yürüyüşümüz Hak davası içindir. Dava arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Her türlü sorumluluk almak üzere partimin emrindeyim. Bu seçimde kazanacak ve yüzyılın Türkiye’sini inşa çalışmalarını sürdüreceğiz” dedi.

Milletvekili listeleri ile ilgili olarak da konuşan Aydın; “İlçemiz Türkiye’nin 52 ilinden daha fazla nüfusa sahip. Dolayısıyla mecliste nüfusunun ağırlığına göre milletvekili sayısı ile de temsil edilmeli.

169 bin nüfuslu  Artvin (2),230 bin nüfuslu Bilecik (2),283 bin nüfuslu Bingöl (3),139 bin nüfuslu Amasya (3),415 bin nüfuslu Edirne (4),580 bin nüfuslu Kütahya (5),749 bin nüfuslu Afyon (6) milletvekili çıkarırken; nüfusu 800 bine yaklaşan ilçemizde  seçilebilecek sıradan Pendikli bir ismin olmaması pek manidardır. Bu konu ilçemizin siyasi erkanının değerlendirmesi gereken düşündürücü ve üzücü bir konudur. Cumhur İttifakı içerisinde MHP adayı Murat Şahin ancak 5. sırada yer almıştır. Onun da seçilmesi bir hayli zor görünüyor.  Çok çalışması lazım. Kardeşime başarılar diliyorum” sözlerine yer verdi.


10.04.2023 13:42:24