Bülent Aydın: Türkiye’nin Geleceğini Oylayacağız

AK Parti’nin ilçemizdeki duayen isimlerinden Bülent Aydın, seçim gündemi ile ilgili gazetemize bir değerlendirme yaptı.

Aydın değerlendirmesinde şu sözlere yer verdi:

“14 Mayısta tarihi bir seçim için sandık başına gideceğiz. Kullanacağımız oylar ile hem cumhurbaşkanımızı hem de millet meclisini oluşturacak milletvekillerimizi belirleyeceğiz.

Ama tercihlerimizin sonucu bunlarla sınırlı kalmayacak. Bizler aynı zamanda ülkemizin gelecekteki yol haritasını da belirlemiş olacağız.

AK Parti ve Cumhur İttifakı döneminde ‘Güçlü Türkiye’ oluşturma noktasında yüzlerce dev proje hayata geçirildi.  Bağımsızlık karakterimiz sınır içinde ve sınır dışındaki operasyonlarımız ile petrol – doğalgaz – bor madeni arayışlarımız; yerli ve milli uçak – insansız hava aracı – yerli otomobil imalatı gibi üretimlerimizle pekiştirildi.

Türkiye’nin bu gidişatından, kendilerine örnek ve umut olması bakımından sömürülen yoksul ülkeler, İslam Alemi memnuniyet duyarken;  başta ABD olmak üzere İngiltere, Fransa, Almanya İsveç gibi dünyayı sömüren ülkeler rahatsız oldular.

Ve bu çevreler özellikle ekonomik anlamda operasyonlar organize ederek Cumhur İttifakının gözden düşmesi için ellerinden geleni yapmaya devam ediyorlar.

Türkiye’nin yükselişinden, sömürülen ülkelere örnek ve umut teşkil etmesinden rahatsız olan çevrelerin, seçimlerde muhalefet kanadına yani 7’li masaya destek verdiğini görüyoruz.

Yedili masa da yaptığı açıklamalarda mevcut tüm yatırımları durduracağını, operasyonlardan çekileceğini ifade ediyor. HDP ile ‘eyalet sistemi’, ‘özerklik’ pazarlıkları yapmış bulunuyorlar. Yani dış güçlerin hedefleri ile paralellik çiziyorlar.

İşte kullanacağımız oylar ile vatandaş olarak bizler de bu noktada saflarımızı belirlemiş olacağız.

Ben kişisel olarak daha güçlü, bağımsız ve bütünlüğünü muhafaza eden Türkiye için Cumhur İttifakını ve Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceğim.  Ve sizlere de, oylarınızı bu bilinçle kullanmanızı öneriyorum.”


11.05.2023 15:45:28