Çağatay Ulusoy ile İlkin Tüfekçi hakkında aşk iddiası

Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın yedi yıl süren birliktelik yaşamıştı. İkilinin ayrılma kararından sonra Ulusoy’un İlkin Tüfekçi ile sevgili olduğu iddiaları ortaya atıldı.

Evlenecekleri beklenen Çağatay Ulusoy ile Duygu Sarışın’ın ayrılık kararları şaşırtmıştı.

Sarıyer‘de bir mekanda Çağatay Ulusoy ve oyuncu İlkin Tüfekçi’nin sarmaş dolaş eğlendiği iddiaları ortaya atılırken ikili hakkında aşk dedikoduları konuşulmuştu.

Çağatay Ulusoy ile İlkin Tüfekçi Aşk mı Yaşıyor?

Ulusoy’un Instagram‘da tekne fotoğrafı paylaşımının altına İlkin Tüfekçi yorum olarak balık emojisi koydu. Ayrıca Ulusoy ve İlkin Tüfekçi’nin birbirini takip etmemesine rağmen birbirlerinin fotoğraflarını beğeniyorlar.

4 Sene Önceki Fotoğrafını Beğendi

Tüfekçi’nin Ulusoy’un 3 Mayıs 2019’da paylaştığı fotoğrafı beğenmesi dikkatlerden kaçmadı. Bunun yanı sıra Ulusoy da Tüfekçi’nin bir gönderisini beğendiği ortaya çıktı. Tüfekçi’nin, Ulusoy’un hayranlarının mesajlarından sonra o paylaşımı silmesi ise aşk iddialarını güçlendirdi.

Aşk İddiaları Yalanlanmadı

İkili haklarında çıkan haberleri yalanlamadı. Bunun yanı sıra Tüfekçi tekne paylaşımı yaptı. Bu paylaşım ikilinin teknede buluştukları yönünde söylentilerin çıkmasına neden oldu.


16.01.2023 18:34:41