CEYHUN ÖZKAN KİMDİR? İBB. MECLİS ÜYESİ

Yaklaşık yediyüz yıldır Pendik İlçesi Yayalar Mahallesi’nde yaşayan bir aileye mensup olan Ceyhun Özkan 1979 Pendik doğumludur. İlk, orta ve lise öğrenimini Pendik İlçesinde tamamladı. Lisans eğitimini Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nde, yüksek lisans eğitimini İstanbul Ticaret Üniversitesi İşletme Yönetimi alanında almıştır.

Türk Patent Enstitüsü’nün Marka ve Patent Vekilliği ile Sermaye Piyasası Kurumu’nun Gayrimenkul Değerleme Uzmanlığı Lisans Belgesi ve Türkiye Dağcılık Federasyonu Dağcılık Lisans Belgesi sahibidir.

AK Parti Pendik İlçe Gençlik Kolları Kurucu Yönetim Kurulu Üyeliği, mahalle seçim işleri ve sosyal işler birim başkanlığı, sandık ve okul sorumluluğu, bölge sorumluluğu, ilçe başkan yardımcılığı (Yerel Yönetimler) görevlerinde bulunmuştur.

2014 yılında yapılan yerel seçimlerde Belediye Meclis Üyeliğine seçilerek Hukuk, Plan-Bütçe, İsimlendirme Komisyonlarında Başkan ve üyelik görevlerinde bulunmuş olup Türkiye Sağlıklı Kentler Birliğinde Pendik Belediyesi Üyesi olarak görev yapmıştır.

2019 yılında yapılan yerel seçimlerde Pendik Belediye Meclis Üyeliğine seçilmiştir.





Marmara Bölgesi Manav Türkleri Federasyonu, Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği, Pendik Sportif Havacılık Kulübü, Dolayoba Spor Kulübü, Kartal Dağcılık ve Doğa Sporları Derneği Üyesidir. Ceyhun ÖZKAN, evli ve 2 çocuk babasıdır.


20.10.2021 16:17:51